Yorum

Yorum

Son dakika yorum haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yorum gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yorum haber sayfamızda...

Yorum

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28.195 yorum haberi bulunmuştur.
İnanılmaz görüntüler Orta Doğu'da çekildi: Gökten balık yağdı
İnanılmaz görüntüler Orta Doğu'da çekildi: Gökten balık yağdı İran'da çıkan fırtına sonucu gökten balık yağdı, görüntüler dünya medyasında gündem oldu.
6.05.2024 Dünya
İnanılmaz görüntüler Orta Doğu'da çekildi: Gökten balık yağdı
İnanılmaz görüntüler Orta Doğu'da çekildi: Gökten balık yağdı İran'da çıkan fırtına sonucu gökten balık yağdı, görüntüler dünya medyasında gündem oldu.
6.05.2024 Haberler
Hadise Amsterdam'da fırtınalar estirdi! İddialı pozlarına beğeni yağdı
Hadise Amsterdam'da fırtınalar estirdi! İddialı pozlarına beğeni yağdı Başarılı müzik kariyerinin yanında sosyal medya hesabından yayınladığı pozlarla da dikkatleri üzerine çeken Hadise, son olarak Amsterdam'da sahne aldı. Ünlü isim, konserinden çekildiği iddialı pozlarını, sevenlerinin beğenisine sundu. Kısa süre içerisinde Hadise'ye binlerce beğeni ve yorum geldi.
6.05.2024 Cadde
Ersun Yanal'dan Başkan Ali Koç'a zehir zemberek sözler: Fenerbahçe böyle gitmez!
Ersun Yanal'dan Başkan Ali Koç'a zehir zemberek sözler: Fenerbahçe böyle gitmez! Fenerbahçe eski teknik direktörü ve yorumcu Ersun Yanal, Galatasaray'ın farklı Sivasspor galibiyetinin ardından Başkan Ali Koç'a sert sözlerle yüklendi.
6.05.2024 Fenerbahçe
Hande Doğandemir'den takipçisine sert yanıt! 'Önce terbiyeli olacaksın'
Hande Doğandemir'den takipçisine sert yanıt! 'Önce terbiyeli olacaksın' 'Güneş'i Beklerken' dizisiyle tanınan Hande Doğandemir, oyunculuğunun dışında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu son olarak kendisine gelen bir takipçi yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.
6.05.2024 Cadde
‘Thalassophile’ ile su altına yolculuk
‘Thalassophile’ ile su altına yolculuk Geleneksel Türk Sanatı’na yaptığı farklı projelerle adından sıkça söz ettiren Dr. Souadad Kandemir, ‘Thalassophile’ sergisiyle büyük beğeni topladı.
5.05.2024 Cadde
Orta Doğu'daki savaşta son dakika... Gözler Kahire'de! Hamas'tan ateşkes açıklaması geldi
Orta Doğu'daki savaşta son dakika... Gözler Kahire'de! Hamas'tan ateşkes açıklaması geldi ABD'den Türkiye'nin hamlesine ilk yorum geldi, savaş uçakları ve silahlı insansız hava araçlarını yeni bir üsse kaydıran Amerikan ordusunun neden acele ettiği ortaya çıktı. Hamas yetkilisi, ateşkes ile ilgili açıklama yaptı.
4.05.2024 Dünya
Bilirkişi raporu ortaya koydu! Antalya'daki teleferik faciası böyle gelmiş
Bilirkişi raporu ortaya koydu! Antalya'daki teleferik faciası böyle gelmiş Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen, 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 10 kişinin de yaralandığı, mahsur kalan 174 kişinin ise 23 saatte kurtarıldığı teleferik kazasıyla ilgili bilirkişi raporunun detayları ortaya çıktı.
4.05.2024 Gündem
Kötü yorum intikamı! Garsonun 'Tek yıldız' videosunu 3 milyon kişi izledi
Kötü yorum intikamı! Garsonun 'Tek yıldız' videosunu 3 milyon kişi izledi Kendisine yapılan kötü yorumu, esprili bir dille tişörte bastırıp çalıştığı restoranda giyen garsonun videosu sosyal medyada hızla viral oldu. Genç kadın, ses getiren video sonrasında ABD basınının da radarına takıldı.
4.05.2024 Dünya
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı! İddialı pozları olay oldu
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı! İddialı pozları olay oldu Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, sosyal medya sayfasından iddialı pozlarını paylaştı. Ünlü ismin fotoğraf çekimi için giydiği elbisenin fiyatı da ortaya çıktı.
4.05.2024 Cadde
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı! 'Sen de mi Brütüs?'
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı! 'Sen de mi Brütüs?' Ünlü türkücü Mahmut Tuncer de estetik yaptıran ünlüler kervanına katıldı. Yüzündeki kırışıklıklardan şikayetçi olan ünlü isimin estetik sonrası haline, sosyal medyada yorum yağdı.
4.05.2024 Cadde
Beşiktaş - Rizespor maçı sonrası eski hakemden penaltı tepkisi! 'VAR için net bir kanıt'
Beşiktaş - Rizespor maçı sonrası eski hakemden penaltı tepkisi! 'VAR için net bir kanıt' Beşiktaş, Süper Lig'in 35'inci haftasında Rizespor'u konuk etti. Ali Şansalan'ın tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
3.05.2024 Beşiktaş
Survivor All Star'da sular durulmuyor! 'Düşmanlar dost olmuş'
Survivor All Star'da sular durulmuyor! 'Düşmanlar dost olmuş' Survivor All Star'da yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yunus Emre, Nagihan ve Aleyna'nın atışmaları aynı şiddette devam ediyor. Yunus Emre, Aleyna için, "İnsanları o kadar basamak olarak kullanmaya alışmış ki, basar geçer" diyor. İşte detaylar...
4.05.2024 Cadde
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat hem siyah-beyazlı gündem hem de TFF seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Beşiktaş
Yasmin Erbil'den yeni pozlar! Survivor Yiğit Poyraz'dan yorum gecikmedi
Yasmin Erbil'den yeni pozlar! Survivor Yiğit Poyraz'dan yorum gecikmedi 'Survivor 2021' finalisti Yiğit Poyraz, 'All Star 2024'e geçtiğimiz haftalarda veda etmişti. Sevgilisine kavuşan Yasmin Erbil, sosyal medya sayfasından yeni pozlarını yayınladı. Ünlü isme sevgilisinden yorum gecikmedi.
4.05.2024 Cadde
Düğün fotoğraflarına beklenmedik tepki! İddialı gelinliği olay oldu
Düğün fotoğraflarına beklenmedik tepki! İddialı gelinliği olay oldu 'The Bachelor' adlı reality şov ile üne kavuşan Nick Viall, kızının annesi cerrahi teknoloji uzmanı Natalie Joy ile dünyaevine girdi. Düğün fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan Joy'a, iddialı gelinliği nedeniyle eleştiri yağdı.
4.05.2024 Cadde
ÖZEL | İlyas Kahraman 'Fenerbahçe'yi Okan Buruk çalıştırsaydı' dedi ve açıkladı
ÖZEL | İlyas Kahraman 'Fenerbahçe'yi Okan Buruk çalıştırsaydı' dedi ve açıkladı Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk yarışı kızıştı. Sarı-kırmızılı takımın eski futbolcusu İlyas Kahraman, Okan Buruk'un Fenerbahçe'nin başında olduğu senaryoyu Skorer'e yorumladı.
3.05.2024 Fenerbahçe
Araştırma: Çin'de hapsedilen yazar sayısı ilk kez 100'ü aştı
Araştırma: Çin'de hapsedilen yazar sayısı ilk kez 100'ü aştı Yazma Özgürlüğü endeksi, Çin'de yayınlanan içerik sebebiyle 107 kişinin hapiste olduğunu ve birçoğunun 'bilerek münakaşa çıkarmakla' suçlandığını söylüyor.
2.05.2024 Dünya
'Köpeğim siyahtan beyaza döndü!' Görenleri şaşkına çevirdi: Sebebi bilinmeyen hastalık insanları da etkiliyor
'Köpeğim siyahtan beyaza döndü!' Görenleri şaşkına çevirdi: Sebebi bilinmeyen hastalık insanları da etkiliyor Siyah köpeğinin kesin sebebi bilinmeyen bir hastalık yüzünden renk değiştirmesi karşısında şaşkına dönen sahibi, dört ayaklı dostunun inanılmaz değişimini sosyal medyada paylaştı. Kısa sürede gönderiye yorum yağdı ve olay dünya basınının gündemine taşındı.
2.05.2024 Dünya
Yol gösterici ülke Türkiye olacak! Türkiye'nin davaya müdahil olması ne anlama geliyor?
Yol gösterici ülke Türkiye olacak! Türkiye'nin davaya müdahil olması ne anlama geliyor? Türkiye, Güney Afrika'nın İsrail'e yönelik açtığı davaya müdahil olmaya karar verdiğini duyurdu. Peki Türkiye'nin davaya müdahil olması ne anlama geliyor? Bundan sonra nasıl bir süreç bizi bekliyor? İşte detaylar...
2.05.2024 Dünya
Eşeği 'Sakıb' ile ünlü oldular! 'Hayvanlar köydeki tek arkadaşım'
Eşeği 'Sakıb' ile ünlü oldular! 'Hayvanlar köydeki tek arkadaşım' Ailesiyle birlikte Karabük’te küçük bir köyde yaşayan Cihan Çelik, babasının 6 sene önce aldığı eşek Sakıb ile çektiği vidolar sayesinde ünlü oldu. İkilinin videoları milyonlarca kez izlenirken, Cihan böylesi bir ilginin kendisini şaşırttığını söylüyor. Köydeki tek genç olan Cihan, “Hayvanlar benim köydeki tek arkadaşım” diyor ve herkese köy hayatının güzelliklerini gösteriyor.
1.05.2024 Yaşam
Bir araba aldı, rezil oldu: 10 günde kaybettiğim itibarımın bedelini ödeyeceğim
Bir araba aldı, rezil oldu: 10 günde kaybettiğim itibarımın bedelini ödeyeceğim Antalya’da internetten gördüğü kazalı ve trafikten men aracı 90 bin TL’ye almak isterken sahte ruhsatla dolandırılan araç boyacısı Cumali Orhan, yapılan haber sonrası sosyal medyada kendisine yapılan yorumlar hayatını zindana çevirdi.
1.05.2024 Haberler
En mutlu günleri kabusa döndü! Düğünde skandal, 80 kişi aynı anda yere yığıldı
En mutlu günleri kabusa döndü! Düğünde skandal, 80 kişi aynı anda yere yığıldı Evet demeye dakikalar kala düğündeki herkes kabusu yaşadı. 80 kişi ishal, kusma ve baş ağrısı nedeniyle yere yığılırken arkasındaki neden pes dedirtti.
1.05.2024 Dünya
'Büyüsü bozulmasın' demişti! Reynmen'den Emire Cansu Kurtalan'a evlilik teklifi
'Büyüsü bozulmasın' demişti! Reynmen'den Emire Cansu Kurtalan'a evlilik teklifi Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, geçtiğimiz sene yaptığı sürpriz bir paylaşımla, Emire Cansu Kurtaran ile aşkını ilan etmişti. Aşkları tam gaz devam eden ünlü çift, evleneceklerini duyurdu.
1.05.2024 Cadde
Sapık medyuma gözaltı kararı: 'Benim utanmam yok' deyip kameralar önünde bunu yaptı
Sapık medyuma gözaltı kararı: 'Benim utanmam yok' deyip kameralar önünde bunu yaptı Mardin'in Midyat ilçesinde sosyal medyada kendisini ‘medyum’ olarak tanıtıp, ‘15 günde aşık etme, soğutma, kısmet açma, büyü bozma ve dil bağlama’ gibi işlemler yaptığını iddia eden, canlı yayında tartıştığı kişilerin, kişisel verilerini paylaşarak tehdit ve küfürler savurarak, cinsel organını gösterdiği öne sürülen 'Yusuf Murat 'adını kullanan Yusuf Y. hakkında, gözaltı kararı verildi. Polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
30.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yorum ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.