Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

07.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

Doğayla iç içe...

Haberin Devamı

Çeşme’nin konseptiyle dikkat çeken yeni mekanı The Beach of MOMO açıldı. Dalyanköy’de 8 bin metrekarelik doğayla iç içe bir alanda bulunan restoran, deniz keyfinin yanı sıra Ege lezzetlerinden oluşan menüsüyle de dikkat çekiyor. Mekanın şefliğini ise dünyaca ünlü Carlo Bernardini üstleniyor.

Haftanın mekanları

Keyifli lezzetler

Milano Gourmet, yüzlerce peynirle müşterilerine, çeşit lezzetler sunuyor. Nişantaşı’ndaki mekanın üst katı 70 kişi kapasiteli restoran, alt katı ise deneyimsel tadımların olduğu şarküteri olarak kullanılıyor.

Haftanın mekanları

Zengin Ege mutfağı

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in içinde yer alan MeyTürk, açık havadaki yeni yerinde Ege mutfağından tatlar sunuyor. Yaza özel hazırlanan menüde, közde patlıcan, sarımsaklı karides ve horiatika salatalarıyla, marine uskumru, sebzeli baklava böreği, stifado, arpacık soğanlı dana yahnisi, mevsim meyveleri, piliç ve kuzu souvlaki yer alıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

İtalyan kahvaltı

İtalyan mutfağının iştah kabartan lezzetlerini sunan, Punto’nun, Carousel şubesinde kahvaltı servisi başladı. Alışılmış kahvaltı menüsünün yanı sıra İtalyan omleti olarak bilinen fritata, tost, sandviçler ve ‘İtalyanlar’ın gözlemesi’ piddini seçenekler arasında...

Haftanın mekanları

İkinci şube İstanbul’da...

Fat Boy Bar Grill, Ankara’dan sonra ikinci şubesini İstanbul’da açtı. Mekan, salatalar, paylaşım tabakları, pizza ve steak seçeneklerinden oluşan menüsüyle misafirlerini ağırlıyor. Hafta sonları ise canlı müzik etkinlikleri, Ataşehir’deki gece eğlencesinin nabzını tutuyor.

Haftanın mekanları

Yaza özel menü

Akdeniz mutfağı ağırlıklı menüsü olan The Urban Goat, müşterilerini yaz sıcakları için taze ve doğal tatlarla karşılıyor. Nişantaşı’ndaki mekan, ev yapımı limonata, mevsim meyveleriyle hazırlanmış dondurma ve soğuk kahvelerle ferahlamanın en iyi halini yaşatıyor.

Haftanın mekanları