Kültür Sanat Kadıköy’ün en yenisi Dorock XL

Kadıköy’ün en yenisi Dorock XL

10.07.2015 - 10:56 | Son Güncellenme:

Eğlencenin ve rock müziğin adresi, Türkiye'nin en iyi Heavy Metal kulübü Dorock Taksim, 15 Temmuz tarihinde kapılarını açacak olan yeni mekanı ile İstanbul'un müzik ve eğlence hayatını değiştirecek.

Kadıköy’ün en yenisi Dorock XL

İstanbul’un en büyük kapalı canlı müzik sahnelerinden birine sahip olan Dorock XL, 2 bin metrekare kullanım alanında 3 ayrı konsept sunuyor. Dorock Stage, Dorock Cafe & Bistro ve Dorock Baze olarak ayrılacak bu dev mekanda herkes kendi zevkine göre eğlenceli vakit geçirebileceği aktiviteler ve etkinlikler bulabilecek. Dorock XL her ay 40 bin kişiyi misafir edecek ve Anadolu yakasında eğlenceye yön veren adres olacak.

Haberin Devamı

Dorock Stage

Canlı müzik severler için bağımsız bir konser salonuna sahip olan Dorock Stage, aralıksız her gün düzenlenecek olan canlı performanslar ile diğer sahnelerden ayrılıyor. Kadıköy’de eğlencenin sabah saat 04:00'a kadar süreceği tek mekanolarak dikkat çekiyor.

Blues Mlues, Rockzen, Razor, SST ve Killing gruplarının sahne alacağı açılış günü kapı girişleri ücretsiz olacak. 18 Temmuz Cumartesi gecesi saat 22:00’da canlı performansı ile Hayko Cepkin Dorock Stage’de olacak. Cumartesi gecesi Hayko Cepkin’in performası ile eğlenmek isteyenler biletleri Biletix’ten veya kapıdan temin edebilecekler.

Dorock Cafe & Bistro

Müzik ve eğlence konsepti ile öne çıkan Kadıköy’ün yenisi, farklı mutfakları birleştiren menüsü ve geniş bahçesiyle Dorock Cafe & Bistro bölümü ilede lezzet düşkünlerine keyifle sohbet edip açık havanın tadını çıkarabilecekleri bir ortam sunuyor.

Haberin Devamı

Dorock Baze

Kendine özgü konsepti ile oyun dünyasına ilgi duyan herkesin hoş vakit geçirebileceği, e-Spor hakkında birçok içeriğin ve etkinliğin yer alacağıTürkiye'nin ilk ve tek e-Spor barı Baze eSports Cafe & Bar da Dorock XL’ın Kadıköy’e ve e-Spor sevenlere kazandıracağı ayrıcalığı olacak.

Kadıköy’ün en yenisi Dorock XL