Gündem Kalbim Ege'de Kaldı 15. bölümde heyecan dorukta!-İzle

Kalbim Ege'de Kaldı 15. bölümde heyecan dorukta!-İzle

04.10.2015 - 15:11 | Son Güncellenme:

Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölümüyle dün akşam izleyenleri ekrana kilitledi. Kanal D'nin sevilen dizisi Kalbim Ege'de Kaldı'da Mustafa'nın çocuğu ortaya çıkıyor. Zeliş bu duruma nasıl tepki veriyor? Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm ve detaylar haberimizde.

Kalbim Egede Kaldı 15. bölümde heyecan dorukta-İzle

Başladığı günden bu yana izleyici tarafından büyük beğeni toplayan ve ilgi ile takip edilen dizide heyecan artarak devam ediyor. Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm ve tüm detaylar

Haberin Devamı

KALBİM EGE'DE KALDI 15. SON BÖLÜM İZLE

TÜRKAN, MUSTAFA ve ZELİŞ AŞKINA ENGEL OLABİLECEK Mİ?

Sevilen oyuncu Deniz Arna, Kalbim Egede Kaldı dizisinin kadrosuna katıldı. 04 Ekim Pazar akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde izleyeceğimiz oyuncu, Mustafa’nın eski sevgilisi ve çocuğunun babası Türkan karakteri ile karşımıza çıkacak.

Mustafa ve Zeliş aşkı nereye gidiyor? Türkan’ın çocuğunun gerçek babası Mustafa mı? Bu olaya Zeliş’in tepkisi ne olacak?

DENİZ ARNA KİMDİR?

21 Mart 1986 İstanbul doğumlu olan genç oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı'ndan mezun.

Daha önce Üsküdar'a giderken, Sen de Gitme, Sakarya Fırat, Kapadokya Düşleri, Güldünya dizileri ile karşımıza çıkan Deniz Arna; Saklı Hayatlar ve Deli Deli Olma filmleri ile de sinemada boy gösterdi.

Haberin Devamı

Kalbim Egede Kaldı 15. bölümde heyecan dorukta-İzle