Siyaset Karacan: Köprü vazifesi göreceğiz

Karacan: Köprü vazifesi göreceğiz

10.08.2017 - 16:37 | Son Güncellenme:

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri  Birlikleri Merkez Birliğini (TESKOMB) ziyaretinde, esnafın kredi ve kefaretlere  daha rahat ulaşabilmesi için hükümet ile esnaf arasında "köprü vazifesi"  göreceklerini belirtti.

Karacan: Köprü vazifesi göreceğiz

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "Esnafımızın sıkıntılarını nasıl çözebiliriz, esnaf kefaretleri nasıl daha iyi hizmet verebilir, bunun amacındayız." dedi.

Haberin Devamı

Karacan, TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ile daha önce Ticaret ve Sanayi Komisyonunda çalıştıklarını hatırlatarak, "İnşallah bundan sonraki süreçte, özellikle görevimiz itibarıyla daha sık bir araya gelip esnafımızın sıkıntılarını nasıl çözebiliriz, esnaf kefaretleri nasıl daha iyi hizmet verebilir, bunun amacındayız." diye konuştu.

TESKOMB Genel Başkanı Akgül ise AK Parti hükümetlerinde sivil toplum kuruluşları ve meslek birliklerinin çalışmalarına önem verildiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Akgül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan'a üzerinde Türk bayrağı olan bakır tabak hediye etti.