Kariyer EticaretSEM Çok Hızlı Başladı

EticaretSEM Çok Hızlı Başladı

28.04.2014 - 11:14 | Son Güncellenme:

Eticarette Sürekli Eğitim Merkezi (EticaretSEM) tarafından Doğuş Üniversitesi’ nde düzenlenen “Eticaret Buluşması ” kısa sürede organize edilmesine rağmen 1426 eticaret kişisini ve 873 firmayı ağırladı.

EticaretSEM Çok Hızlı Başladı

23 Konuşmacının sahne aldığı hızlı ve etkili sunumlar ile süslenen program izleyiciler ve katılımcılardan tam not aldı. Programın süresi ve hızı twitterda da günün konusu oldu. Katılımcıların çoğunluğunu eticaret sitesi kurucuları ve yöneticilerinin oluşturduğu etkinlik 6 saat sürdü.

Haberin Devamı


Moderatörlüğünün başarılı Tv Programcısı Atıf ÜNALDI’ nın üstlendiği organizasyonun açılışını Aras Kargo CEO’ su Evrim ARAS yaptı. “ Eticaret Buluşması “ bir çok ünlü ismi de sahnesinde ağırladı. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden moda tasarımcısı Siren ERTAN ve Endeavor Genel Sekreteri Didem ALTOP yaptıkları etkileyici konuşmalar ile Eticaret ekosistemine giriş yapılmış oldu.
Organizasyonun kuralları gereğince katılımcı ve sponsor firmalara verilen süreler çerçevesinde firmaların, eticaret ekosistemine sağladıkları faydaların anlatıldığı sunumlar başladı.


Sunumlar sırasıyla, Sociomantic Direktörü Gözde ALEMLİ, MedyaNet’ ten Metin Güleç ve Doğuş YILDIRIM, Sahinden.com Genel Müdür Yardımcısı Ebru KUNDAKÇI, Gittigidiyor CEO’ su Gülfem TOYGAR, ESC Media Group CEO’ su Merve TAŞTEMEL, PayU CEO’ su Emre GÜZER, Çözümtek Genel Müdürü Engin ÇETİNKAYA, Google Perakende Bölüm Başkanı Mahir ERKAN, T-Soft CEO’ su Ömer ARIKAN, PayPal Satış Müdürü Cenap DOĞRU, Güvenrehberi Kurucu Ortağı Onur ONAT, Aras KARGO Genel Müdür Yardımcısı Alpay MADEN, Setrow Solutions CEO’ su Eren YALÇINDAĞ, ReklamStore Direktörü Erman ÜNAL, Nyfu.com Kurucu Ortağı Pınar GÜVENÇ, Eticaret Uzamanı Hakan ERDOĞAN, Youth Media Dijital Strateji Uzamanı Şeyma SARIKÖK tarafından başarı ile icra edildi.

Haberin Devamı


Sunumlar esnasında sahneye süpriz isim olarak çıkan şarkıcı EGE ise izleyenleri eticaret alanında kendi girişimi ile tanıştırdı. Keyifli ve eğlenceli dakikaların yaşandığı sahne performası ile EGE, yeni girişimi egeolive.com.tr nin çok yakında hizmete açılacağının müjdesini verdi.


Eticaret Derneği ETİCAD ve Endeavor’ un desteklerinin yanı sıra Aras Kargo, Sahibinden.com, Gittigidiyor,com, Pay U, Nyfu.com, T-Soft, PayPal, Lelaq.com, Adtriplex, GüvenRehberi, Egeolive.com.tr, KreaDirect, Setrow, Projet, Çözümtek, ReklamStore, Milmedya, AjansTR, MedyaNet, Webcargo, Sociomantic ve Forebuzz, hem maddi hem de içerik bakımından organizasyona destek verdi.
Çok yoğun ve dinamik bir programla geçen günün ardından sahneye çıkan EticaretSEM Kurucusu Merter ÖZDEMİR ise; organizasyonun hedefine ulaştığını, Eticaret ekosistemine hizmet veya ürün sağlayan firmaları kendilerini tanıtma fırsatı bulduğunu, başarılı olabilecek işbirlikteliklerinin temellerinin atıldığını, özellikle eğitim ağırlıklı yapılacak olan benzeri organizasyonların çok hızlı bir şekilde devam edeceğini belirtti.

Haberin Devamı


Eticaretteki başarısızlığın temelinde, firmaların ekosistemi yakından tanımadığı ve elde olan birçok imkanın bilinmemesinden kaynaklandığını söyleyen ÖZDEMİR, sektörün en büyük ihtiyacının eğitim tabanlı etkinlikler olduğunun altını çizerek katılan tüm konuklara, konuşmacılara ve bu etkinliğe katkıda bulunan sponsorlara teşekkür etti.