Kariyer Koku Uzmanı Vedat Ozan, Örav Sohbetleri'ne katılacak

Koku Uzmanı Vedat Ozan, Örav Sohbetleri'ne katılacak

16.03.2017 - 10:30 | Son Güncellenme:

Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından düzenlenen ÖRAV Sohbetleri’nin konuğu,  parfümör, koku uzmanı ve fotoğrafçı Vedat Ozan, 23 Mart Perşembe günü SALT Galata’da dinleyicileriyle bir araya geliyor.

Koku Uzmanı Vedat Ozan, Örav Sohbetlerine katılacak

Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), 2008 yılından bugüne kadar eğitim programıyla eğitimcilerin mesleki gelişimine destek olmanın yanı sıra düzenlediği seminerlerle kişisel gelişimlerine de katkı sağlıyor. Bu kapsamda Öğretmen Akademisi Vakfı’nın geçtiğimiz yıl Mayıs ayında başlattığı ve yoğun ilgi gören “ÖRAV Sohbetleri” etkinliğinde farklı sektörlerden uzman isimler, profesyonel hayatları ve başarı hikayelerini paylaşıyor.

Haberin Devamı

ÖRAV Sohbetleri’nin Mart ayındaki konuğu ise “koku” denince akla gelen ilk isim olan parfümör ve koku uzmanı Vedat Ozan olacak. Etkinlik, 23 Mart Perşembe günü, saat 18.30 – 20.00 arasında SALT Galata’da tüm katılımcılar için ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Koku Uzmanı Vedat Ozan, Örav Sohbetlerine katılacak

Koku uzmanı olarak gerek ülkemizde gerekse de yurtdışında gerçekleştirdiği çalışmalarıyla tanınan Vedat Ozan’ın bir de "Kokular Kitabı" üst başlığıyla toplamda dört ciltten oluşacak ve şu ana kadar üç cildi yayımlanmış bir kitap çalışması bulunuyor. Ozan, kitaplarında kokunun mitoloji, kültürel tarih, kimya, ekonomi-politik, psikoloji, edebiyat, gündelik hayat gibi her alanındaki etkisini çarpıcı bilgilerle aktarıyor. Koku uzmanı olmasının yanı sıra profesyonel fotoğrafçı da olan Ozan, İFSAK’ta fotoğraf üzerine aldığı eğitimlerin ardından proje koordinatörlüğü ve fotoğraf eğitmenliği de yaptı. Bunun yanı sıra İFSAK Dergisi yayın kurulunda da yer aldı.

Haberin Devamı

Kontenjan sınırı bulunan etkinliğe katılmak isteyenlerin, https://goo.gl/forms/QSI8lyQwJZnCVuaZ2 adresinden kayıt yaptırması gerekiyor. Detaylı bilgiye ise Öğretmen Akademisi Vakfı’nın 0212 514 90 40 numaralı telefon hattından ulaşılabiliyor.