Kariyer Usla ile kariyer yolculuğu

Usla ile kariyer yolculuğu

01.08.2018 - 15:43 | Son Güncellenme:

Uluslararası otel işletmeciliği ve aşçılık akademisi olan Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi(USLA), 8 veya 12 aylık eğitim programlarının ardından garanti staj imkanı sunarak alternatif bir kariyer arayışında olan herkesi bekliyor.

Usla ile kariyer yolculuğu

Kurulduğu yıldan beri kapsamlı aşçılık, pasta-ekmekçilik ve yiyecek&içecek işletmeciliği eğitimlerini öğrencilerine aktaran USLA, alternatif bir kariyer arayışında olan herkesi bekliyor. Öğrencilerini Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve American Hospitality Academy (AHA) diplomaları ile mezun eden USLA, 8 veya 12 aylık eğitim programı kapsamında mezunlarına garanti staj imkanı da sağlıyor. Kuruluş, Türkiye’nin yanı sıra ABD ve İspanya gibi ülkelerde de öğrencilerine staj şansı sunuyor.

Haberin Devamı

Öğrencilerin doğru noktalarda ve doğru pozisyonlarda konumlandırılmasını ilke edinen USLA’nın staj sağladığı alanların içinde oteller, zincir restoranlar, cafeler ve fine dining restoranlar bulunuyor. Akademi mezunlarına kendi bünyesinde de staj imkanı sunan USLA, kariyer basamaklarının sırası ile stajyer, asistan eğitmen şef, eğitmen şef ve akademi şef olarak ilerlediğini belirtiyor. Bu kariyer yolculuğunda sağlamış olduğu eksiksiz eğitim sonrasında da mezunlarını yalnız bırakmayan USLA, öğrencilerinin kariyer yolculukları boyunca onların yanında yer alıyor.

USLA, kaliteli ve tecrübeli eğitmen şef kadrosu, sektördeki konumu ve sahip olduğu geniş network ağı ile kariyerinde yeni bir başlangıç arayanları veya alternatif kariyer yolculuğuna başlamak isteyenleri dönem ve içeriğine göre değişen 21.500 TL’den başlayan eğitim masrafı ile akademiye bekliyor.