Kariyer Yurtdışı eğitimlerinde indirim dönemi

Yurtdışı eğitimlerinde indirim dönemi

02.11.2008 - 20:22 | Son Güncellenme:

Yurtdışında eğitim almak veya dil okuluna gitmek isteyen öğrencilere, ocak ayına kadar kayıt yaptırmaları halinde bir ay ücretsiz eğitim, yüzde 30’a varan indirimler, harç ücretinden muafiyet gibi şanslar tanınıyor

Yurtdışı eğitimlerinde indirim dönemi

Ekonomik krizi eğitimle aşmaya çalışan yurtdışı üniversiteleri, indirimden erken rezervasyona, burslardan çalışma imkânlarına kadar kendilerini tercih edecek gençlere çeşitli alternatifler sunuyor.

Haberin Devamı

22 ülkeden 150’ye yakın eğitim kurumunun katıldığı IEFT Yurtdışı Fuarı, turizmden sonra eğitimde de erken rezervasyon dönemi başlattı.

Yurtdışında eğitim almak veya dil okuluna gitmek isteyen öğrencilere, ocak ayına kadar kayıt yaptırmaları halinde bir ay ücretsiz eğitim hakkı, yüzde 30’a varan indirimler, harç ücretinden muafiyet gibi şanslar tanınıyor.
Yine Amerika’da bulunan bazı üniversiteler kendilerini tercih edecek öğrencilere, araba kiralamalarında yüzde 50’ye varan indirim sağlayan uluslararası ehliyet, alışverişlerde yüzde 20 indirim sağlayan uluslararası öğrenci kimliği, havalimanından karşılama, cep telefonu gibi ücretsiz imkânlar sağlıyor.

NEREDE, NE KADAR?

Bazı eğitim kurumları ve sağladıkları imkânlar şöyle:

  • LSI (Language Studies International): Türk öğrencilere 2008 yılı içinde kayıt olmaları şartıyla, İngiltere ve ABD’deki okullarında 10 haftaya 2, 12 haftaya 3 hafta ücretsiz eğitim veriyor. Kanada’daki okullarında bütün kurslarda yüzde 15 indirim, Yeni Zelanda’da ve Avustralya’da da özel indirimli haftalık fiyatlar sunuyor.
  • LSC: Kanada’da bulunan dil okuluna Türkiye’deki LSC temsilcisi aracılığıyla kayıt yaptırmanız durumunda programın süresine bağlı olarak yüzde 20-25 oranında indirim sağlanıyor.
  • IPAC Group Okulları: Fransızca dil okulu fuar süresince 2 hafta kayıt yaptırana 1 hafta ücretsiz eğitim olanağı hediye etti.
  • ILAC (International Language Academy of Canada): Türk öğrenciler için özel ve indirimli fiyatlar sunuyor. 20 hafta ve üzeri kayıtlarda 4 hafta ücretsiz eğitim veriliyor.
  • Sprachcaffe International: Kaydını ocak ayına kadar yaptıranlara 80 euro indirim sağlanıyor.
  • Sprachcaffe Londra, Brighton veya Devon: Bu üç okul İngiltere’de iş olanağı sunuyor.
Yazarlar