Gündem Kısmetse Olur son bölümde neler oldu?

Kısmetse Olur son bölümde neler oldu?

19.02.2017 - 14:33 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Kısmetse Olur'da bu hafta Gözde ve Onur baş başa yemeğe çıkıyor! Peki bu romantik yemekte neler yaşandı? Gözde'nin aklında olup da ismini vermediği aday Onur mu? Gözde'nin şok açıklamaları karşısında neler olacak? soruları ekrana gelen son bölümünde yanıt buldu...

Kısmetse Olur son bölümde neler oldu

Kısmetse Olur son bölümde, Gözde'nin açıklamalarından sonra evde dengeler alt üst oluyor! Gelin adaylarından Gözde, Ünal'la tanıma yoluna girmiş ancak kısa süren bir birliktelikten sonra yollarını ayırma kararı almıştı. Önceki akşam Ünal'la tanıma yolunu sonlandırdığını söyleyen Gözde, aklında başka bir adayın daha olduğunu ileri sürdü. Gözde'nin bu açıklaması üzerine ortalık karıştı. Evdeki bir adayın, tam da hayallerindeki damat adayına uygun olduğunu ancak ismini açıklamak istemediğini söyleyen Gözde bundan sonra ne yapacak? Gözde'nin konuşmalarından yola çıkarak evdeki diğer adaylar ise ilgilendiği o ismin Onur olduğunu iddia etti. Onur ile baş başa yemeğe çıkan Gözde, Onur'un Aycan'a olan hislerini sorunca bu iddialar daha da güçlendi...

Haberin Devamı

Yeni gelin adayı damatlar evinde!
Kısmetse Olur'a bugün yeni bir gelin adayı girdi. Damatlar evine iddialı bir giriş yapan Yağmur Koçak, düzgün fiziği ve konuşmaları ile dikkat çekti. Kısmetse Olur'da aklında iki aday olduğunu söyleyen Yağmur, isim vermek istemediğini ve zamanla karar vereceğini belirtti. Otuz yaşında olan ve başından bir evlilik geçen gelin adayı, kriterleri arasında yaşça kendine yakın birini istediğini söyleyince ise gözler Onur ve Tankut'a döndü. Peki Yağmur'un gönlü kimden yana?

Tuğçe gitti, kavgası devam ediyor!
Kısmetse Olur'da önceki akşam Tuğçe Ergişi programa veda eden gelin adayı oldu. Tuğçe'ninn gidişiyle birlikte damatlar evinde beklenmedik bir tartışma yaşandı. Tuğçe'nin evde tanıma yoluna girdiği Tankut ve önceki sevgilisi Kemal arasında bir anda ipler gerildi. Kemal, Tankut'un Tuğçe'den aldığı kalpleri eline alıp dalga geçercesine konuşmaya başlayınca ortam gerildi. Kemal'i sözle uyaran Tankut giderek daha da sinirlenmişti. Kemal'in sürekli Tankut hakkında konuşması, geçmişi gündeme getirmesi üzerine sinirlerine hakim olmayan Tankut onun üzerine yürüdü... Tankut ve Kemal'in kavgaya dönen tartışması evde buz gibi bir rüzgar estirdi. Diğer damat adayları ise onları ayırmakta güçlük çekti.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Adnan ve Sibel’in haftanın birincileri seçilmesinin ardından adaylar, haftanın finalinde yarışmadan elenmesini istedikleri kişi için oy kullandı. Yarışmaya veda eden ve Kısmetse Olur haftanın finalinde elenen isim ise Tuğçe Ergişi oldu. Peki Kısmetse Olur'a veda eden isim neler söyledi?

Kısmetse Olur'da haftanın elenen ismi açıklandı. Yarışmaya veda eden ve Kısmetse Olur haftanın finalinde elenen isim ise Tuğçe Ergişi oldu. Tankut ile vedalaştıkları esnada Tankut'un kendisine "Mutlu musun" diye sorması dikkatlerden kaçmadı. Tuğçe Ergişi ise "Evet, mutluyum umarım benim sana yaşatamadıklarımı başka adaylar yaşatır" dedi.

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİ FRAGMANI

Gözde'nin itirafı ortalığı karıştıracak! Gözde, Ünal'ın tavırlarından dolayı ondan uzaklaşıp başka bir adaya yönelmeyi düşündüğünü itiraf ediyor! Ünal büyük bir şok yaşıyor! Peki Gözde'nin gönlünde yatan o aday kim??

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kısmetse Olur'un yeni çifti Ünal ve Gözde arasında ilk günden bu yana sular durulmuyor. Gözde ile Sevgililer Günü'nde tanıma yoluna giren Ünal, ona bir kolye hediye etmişti. Ünal'ın Gözde'ye "Sen beni taşıyabilecek bir kadın değilsin" demesinden sonra araları açılan ikili son bölümde de tartışma yaşadı. Gözde'nin Ünal'ı kolay kolay affetmeye niyeti yoktu. Gözde, Ünal'ın damatlar evinde umursamazca oturup, gönlünü almak adına hiç bir şey yapmamasına bozulup, kolyesini çıkarmıştı. Bunun üzerine eve gelip Gözde'den özür dileyen Ünal, reddedilince evi terketmişti.

Kritiklerde annesinin hafta sonu burada olduğunu ve programa gelmek istemediğini belirten Gözde, bir anda akıllara başka soru işaretleri de getirdi. Acaba Gözde'nin ailesi Ünal'ı istemiyor muydu? Yoksa ilişkilerinin yolunda gitmeme sebepleri başka mıydı?

Haberin Devamı

Öte yandan Gökhan, Sibel'i şaşırtacak bir sürpriz yapıyor! Gökhan'ın görünce sevinç çığlıkları atan gelin adayı Sibel, nasıl bir sürprizle karşılaştı?