Gündem Koruma altındaki çocuklar günü doyasıya yaşadı!

Koruma altındaki çocuklar günü doyasıya yaşadı!

25.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başkentte “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kapsamında yapılan kutlamalarda önceki gün sokakta dilencilik yaptırılan ve polis ekipleri tarafından koruma altına alınan çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleştirildi.

Koruma altındaki çocuklar günü doyasıya yaşadı

Önceki gün Ankara’da polis ekipleri tarafından “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kapsamında koruma altına alınan çocuklara yönelik etkinlikler yapıldı. Aralarında Suriyelilerin ve Iraklılar’ın da bulunduğu çocukları lunaparka götüren polis, daha sonra çocukları Keçiören’de yer alan “Deniz Kızı Akvaryum’a” götürdü. Yapılan gezi sırasında çocuklara rehberlik eden polis burada çocuklara akvaryum içindeki canlı türlerini tanıttı. Organizasyonda Kızılay Vakfı tarafından verilen kıyafetler çocuklara giydirildi.
Okula devam sözü
Aralarında Suriyeliler ve Iraklılar’ın bulunduğu çocuklar kendilerine “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kapsamında organizasyon düzenleyen polislere okula devam sözü verdi. Polis ise çocukların ailelerine okullarına devam etmelerinin önemi konusunda telkinlerde bulundu.