Gündem ÖABT soruları ve cevapları yayınlandı mı? (KPSS ÖABT Öğrenmenlik Alan Bilgisi)

ÖABT soruları ve cevapları yayınlandı mı? (KPSS ÖABT Öğrenmenlik Alan Bilgisi)

16.07.2017 - 14:08 | Son Güncellenme:

KPSS ÖABT sınavı heyecanı bugün sona erdi. Merakla beklenen KPSS ÖABT sınav soru ve cevapları ise henüz yayınlanmadı. 2017 KPSS ÖABT sınav soru ve cevapları için ÖSYM'den henüz açıklama gelmedi. İşte detaylar...

ÖABT soruları ve cevapları yayınlandı mı (KPSS ÖABT Öğrenmenlik Alan Bilgisi)

KPSS ÖABT sınavı dün gerçekleştirildi. Tek oturumda, 16 branşta gerçekleştirilen sınavda adaylar, 40 soruluk alan bilgisi testi ile 10 soruluk alan bilgisi eğitim testini yaptı. KPSS ÖABT sınavının sona ermesinin ardından adaylar sınav soru ve cevapları açıklandı mı? sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki KPSS ÖABT sınav soru ve cevapları yayınlandı mı?

Haberin Devamı

KPSS öğretmenlik sınavı yapıldı

Öğretmen adaylarının katıldığı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) yapıldı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen ve saat 10.00'da başlayan sınav 11.15'te tamamlandı.

Tek oturumda, 16 branşta gerçekleştirilen sınavda adaylar, 40 soruluk alan bilgisi testi ile 10 soruluk alan bilgisi eğitim testini yaptı.

KPSS ÖABT SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

10:00'da başlayan sınav tek oturumda 16 farklı branşta gerçekleştirildi. KPSS ÖABT sınav soru ve cevapları henüz adayların erişimine açılmadı. Önümüzdeki günlerde KPSS ÖABT sınav soru ve cevaplarının açıklanması bekleniyor.

Sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayları sınav binalarına alınma işlemleri tamamlandı. Saat 09.45'ten sonra gelen adaylar sınav binalarına alınmadı.