Kültür Sanat Altın Ahududu adayları açıklandı: En kötüsü hangisi?

Altın Ahududu adayları açıklandı: En kötüsü hangisi?

09.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Oscar Ödülleri’nin tersi olarak senenin en kötülerini belirleyen 42. Razzie Ödülleri yani Altın Ahududu’lar için adaylar açıklandı.

Altın Ahududu adayları açıklandı: En kötüsü hangisi

KÜLTÜR SANAT SERVİSİ - En Kötü Film ve En Kötü Erkek Oyuncu (LeBron James) başta olmak üzere “Space Jam: A New Legacy”, aldığı adaylıklarla en çok ön plana çıkan yapım oldu. Adaylar arasında dikkat çekenlerin başında ise Jared Leto geldi. “House of Gucci”deki performansıyla SAG’in (Screen Actors Guild Ekran Oyuncuları Birliği) En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu adaylarından olan Leto, iki dalda birden Razzie adayı oldu.

Haberin Devamı

Sarı saçları ve ilginç karakteriyle farklı bir portre çizdiği "The Last Duel”deki performansıyla Ben Affleck de En Kötü Yardımcı Erkek Oyuncu kategorisinde Leto’nun rakibi oldu. Amy Adams ise hem En Kötü Kadın Oyuncu (The Woman in the Window) hem de En Kötü Yardımcı Kadın Oyuncu (Dear Evan Hansen) dalında aday gösterildi.

Bu seneki ödüllerde herkesi şaşırtan durum ise Bruce Willis’e özel bir kategori açılmış olması. Bruce Willis’in 2021’deki En Kötü Performansı başlıklı kategoride aktörün sekiz filmi ("American Siege", "Apex", "Cosmic Sin", "Deadlock", "Fortress", "Midnight in the Switchgrass", "Out of Death", "Survive the Game") yer alıyor. Kazananlar, Oscar Ödülleri’nden bir gün önce, 26 Mart’ta açıklanacak.