Kültür Sanat Başarılı bir işin sırrı nedir?

Başarılı bir işin sırrı nedir?

27.12.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, “İyi Ki Battım” ve “Renkli Fikirler” adlı kitaplarının ardından üçüncü kitabını kaleme aldı.

Başarılı bir işin sırrı nedir

KÜLTÜR SANAT SERVİSİ - Yeni kitabı “Başarılı Bir İşin Sırrı”nı “başarı odaklı bir kariyer planı yapanlar için rehber” olarak tanımlayan Eraslan, “İş hayatımda edindiğim ve hayati değer taşıdığına inandığım tecrübelerimi, bu kitabımda ele aldım. Bilginin, her an ulaşılabilir bir olgu olduğuna inanıyorum. İş hayatında başarının sırrı bilgi paylaşımında” dedi.

Haberin Devamı

Kariyer rehberi

İş hayatında başarıyı etkileyen pek çok faktör olduğunu, başarılı bir iş ortaya çıkarmak için özgüven ve yapılacak işe odaklanmanın yeterli olmayabileceğini belirten Hikmet Eraslan, yeni kitabına dair şunları söyledi: “Bu kitapta, gerek bireyleri gerekse şirketleri kalıcı başarıya götürecek tüm detayları, kendi iş yaşamımdan damıttığım, pusula olabilecek son derece değerli tecrübelerimden aktarmaya çalıştım. Umarım okuyucularımın kariyerleri için bir rehber olur. İş hayatında başarıya ulaşabilmemizin en önemli unsurlarından birisi bilgi alışverişidir. Paylaşılan bilgi, yeni fikirlerin doğmasına, vizyoner girişimcilerin feyz almasına fırsat verir. Yıllarda edindiğim bu birikimi her ortamda paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” Eraslan’ın önceki kitapları gibi “Başarılı Bir İşin Sırrı” da Türkçe ve İngilizcenin yanı sıra Rusçaya da çevrildi.