Kültür Sanat BeeGee feat. Ferman Akgül 360'da!

BeeGee feat. Ferman Akgül 360'da!

05.02.2014 - 15:26 | Son Güncellenme:

BeeGee feat. Ferman Akgül Türkiye Turnesi’nin ilk durağı 360istanbul!...

BeeGee feat. Ferman Akgül 360da

Türkiye’nin en ünlü DJ’lerinden Birol Giray ve MaNga Grubu’nun solisti Ferman Akgül, yeni bir proje için yola çıkıyor. Müzik listelerinde zirveye ulaşmış hitleri “Cevapsız Sorular”dan sonra yeni parçaları “Bensiz Sen” ile Türkiye Turnesi’ne çıkan ikilinin ilk durağı, 8 Şubat Cumartesi gecesi 360İstanbul!

Haberin Devamı

MaNga grubunun Cevapsız Sorular parçasına yaptığı remix ile yolları kesişen Birol Giray ve MaNga’nın ünlü vokali Ferman Akgül, bu remix’in ilgi görmesiyle yeni bir proje için bir araya geliyor. Müziğine BeeGee’nin, sözlerine ise MaNga’nın solisti Ferman Akgül’ün imza attığı “Bensiz Sen”, 8 Şubat Cumartesi gecesi 360istanbul’da müzikseverler ile buluşuyor.

Elektronik müzik alt yapılı Türkçe parçalar arasında öncü olarak kabul edilen ve satışa çıktığı ilk hafta müzik listelerini zorlayan parçalar arasına giren Bensiz Sen, tüm müzikseverler tarafından beğenilerek ön plana çıkıyor. Bensiz Sen’in Türkiye Turnesi sırasında ise sevilen ikili BeeGee ve Ferman Akgül’ün performansları pek çok sürprizi de beraberinde taşıyor.

Haberin Devamı

Elektronik müzik alt yapısını, Türkçe sözlerle bir araya getirerek bir ilke imza atan Birol Giray “BeeGee” ve MaNga’nın ünlü solisti Ferman Akgül, ilk durakları 360istanbul’da müziğin dinamizmini enerjik hitlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Benzersiz bir eğlence için 8 Şubat Cumartesi gecesi adres belli.

Rezervasyon için;

360istanbul

0212 251 10 42 – 43 / 0533 691 0 360

İstiklal Cad. Mısır Apt. No: 163, Beyoğlu, İstanbul