Kültür Sanat Ekim ayında vizyona girecek Warner Bros filmleri ilgi uyandırıyor

Ekim ayında vizyona girecek Warner Bros filmleri ilgi uyandırıyor

11.09.2017 - 16:14 | Son Güncellenme:

Warner Bros'un Ekim ayında vizyona girecek yapımları şimdiden sinemaseverlerde merak uyandırmaya başladı. Denis Villeneuve’ın yönettiği “Blade Runner 2049", aksiyon gerilim türündeki “Uzaydan Gelen Fırtına"nın yanısıra Türkiye'nin Oscar adayı Ayla'da Ekim ayı gösterimleri arasında.

Ekim ayında vizyona girecek Warner Bros filmleri ilgi uyandırıyor

BLADE RUNNER 2049 Bıçak Sırtı

Haberin Devamı

Ekim ayında vizyona girecek Warner Bros filmleri ilgi uyandırıyor

Rick Deckard’ın 34 Yıldır ne yaptığını görmenin vakti geldi...Ryan Gosling ve Harrison Ford başrollerde. Yönetmen Denis Villeneuve.


Denis Villeneuve’ın yönettiği “BLADE RUNNER 2049: Bıçak Sırtı”nın başrollerinde Ryan Gosling (The Big Short) ve ilk filmdeki Rick Deckard rolünü tekrar canlandıran Harrison Ford (Star Wars) yer alıyorlar. Hampton Fancher (orijinal filmin ortak yazarı) ve Michael Green bu filmin senaryosunu, Francherve Ridley Scott’ın orijinal senaryo fikrine dayanarak yazdılar. Hikaye, ilk filmin geçtiği 1982 yılından on yıllar sonrasında geçiyor.


UZAYDAN GELEN FIRTINA
“GEOSTORM”

Ekim ayında vizyona girecek Warner Bros filmleri ilgi uyandırıyor

Gezegende eşi benzeri görülmemiş doğal afetler yaşanmasının ardından, dünya liderleri, karmaşık bir uydu network’ü yaratarak, iklimi kontrol etmek ve böylece insanların güvenliğini sağlamak üzere biraraya gelirler. Ama, bir şeyler ters gider ve, Dünya’yı koruması için yapılan sistem ona saldırmaya başlar. Dünya çapında bir manyetik fırtına her şeyi ve herkesi yok etmeden önce, gerçekte ne olduğunu ortaya çıkarmak için saate karşı yarış başlamıştır.
Dean Devlin ( “Independence Day”’in yazar ve yapımcısı) aksiyon gerilim türündeki “Uzaydan Gelen Fırtına/Geostorm,” ile ilk yönetmenlik çıkışını yapıyor. Filmin başrollerinde; Gerard Butler (“Olympus Has Fallen,” “300”), Jim Sturgess (“Cloud Atlas”), Abbie Cornish (“Limitless”), Alexandra Maria Lara (“Rush”), Daniel Wu (“The Man with the Iron Fists,” “Warcraft: The Beginning”), ile Oscar adayları Ed Harris (“The Hours,” “Apollo 13”) ve Andy Garcia (“The Godfather: Part III”) yer alıyorlar.

Haberin Devamı


AYLA

Ekim ayında vizyona girecek Warner Bros filmleri ilgi uyandırıyor

1950 yılında savaşta yeralan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındakibu Koreli kız yetimdir, nereye gideceğini bilmemektedir. Astsubay kızı yanına alır ve Ayla ismini verir. Kısa sürede birliğin neşesi haline gelen Ayla ile astsubay kısa sürede baba-kız gibi olurlar. Ancak 15 ay sonunda birliğin Türkiye'ye geri dönme kararı çıkar.

Ayla'yı bırakıp dönmek istemeyen Süleyman Astsubay her yolu denese de Kore kanunlarını aşamaz. Küçük kızı geride bırakmak zorunda kalan Süleyman ve yetimlere uygulanan sisteme dahil olarak yetimhaneye verilecek olan Ayla son vedalarında tekrar biraraya gelmeye söz verirler. Yıllar ikiliyi yeniden buluşturacak mıdır?