Kültür Sanat Şimdiki Zamanın Hikayesi

Şimdiki Zamanın Hikayesi

07.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

BÜNYAMİNA AYGÜN - İki kıta arası maraton

Haberin Devamı

Dünyanın kıtalar arası koşulan tek maratonu olan N Kolay İstanbul Yarı Maratonu, 18’inci kez düzenlendi. Dünyanın dört bir yanından 12 bin atletin katıldığı koşu, bir maratonun yanı sıra İstanbul’un güzelliğiyle birlikte görsel bir şölene dönüştü. Cemal Yurttaş’ın Galata Kulesi’yle birlikte kadrajına aldığı koşucular da maratonun eğlencesini gözler önüne seriyor.

Romantik şehir Vernazza

İtalya’nın kuzeybatı sahilinde, kayaların üzerine kurulmuş beş balıkçı kasabasından biri olan Vernazza manzarasıyla görenleri büyülüyor. Dünyanın en romantik kenti de denilen bu renkli şehri İsa Demircan fotoğrafladı.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

İşçi bayramına Paris saygısı!

Fransa son yılların en büyük protestolarını yaşarken 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarında şehir neredeyse savaş alanına döndü. Yüz binlerce protestocu ve binlerce polisin karşı karşıya geldiği günün trajikomedisinin en iyi fotoğrafını ise dia images fotoğrafçısı Onur Çoban çekti.

Haberin Devamı

Şimdiki Zamanın Hikayesi

 

Hayalet gökyüzünde

Havacılık ve savunma sanayiinde yerli üretimde peş peşe atılımlar gerçekleştiren Türkiye’nin göz bebeklerinden Kızılelma görücüye çıktı. Geçtiğimiz hafta tüm dünyanın gıpta ile takip ettiği Teknofest’te bir hayalet gibi semalarda süzülen ve aynı zamanda dünyada da ilklerden olan Bayraktar Kızılelma gökyüzündeki şovuyla objektiflere böyle yansıdı.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Türkiye’nin yağmur ormanları

Başlı başına bir doğa harikası olan Kamilet Vadisi’nin cennet köşelerinden sadece biri Mençuna Şelalesi. Dere üzerindeki kesme taşlardan yapılmış tarihî köprüsü ve zengin bitki örtüsüyle yağmur ormanlarında gibi hissettiriyor.

Şimdiki Zamanın Hikayesi