Otomobil Lancia’dan Yarısı Şimdi,Yarısı Seneye Kampanyası!

Lancia’dan Yarısı Şimdi,Yarısı Seneye Kampanyası!

18.09.2012 - 14:01 | Son Güncellenme:

7 bin 500 TL’yi Aşan İndirimli Lancia Delta’ya Çok Özel Kredi Fırsatı!

Lancia’dan Yarısı Şimdi,Yarısı Seneye Kampanyası

Lancia Türkiye’nin, fiyatlarını Euro’dan TL’ye çevirerek değiştirmesinin ardından şimdi de Koç Fiat Kredi çatısı altındaki Lancia Finans vasıtasıyla cazip ödeme avantajları sağlayan kredi kampanyası dikkat çekiyor.

Lancia Türkiye’nin 7 bin 500 TL’yi aşan bir indirimle satışa sunulan Lancia Delta modeli için yarısı Eylül 2012 tarihinde peşin ödemeli, kalan yarısı ise tam 1 yıl sonra geri ödemeli özel kredi kampanyası, 30 Eylül tarihine kadar sürecek. Kampanya kapsamında Lancia Finans kanalıyla 30 bin TL’ye kadar % 0.89 faizle kredi kullanma ayrıcalığı sunuluyor.

Lancia bayilerinde yerini alan ve 53 bin 660 TL’den başlayan satış fiyatına sahip Delta, 1.6 litre 120 HP Multijet turbo dizel ve 1.4 litre 140 HP’lik MultiAir benzinli motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor. Lancia Delta’nın 1.6 litrelik Multijet dizel motor seçeneğinde ise Selectronic otomatik şanzıman isteğe bağlı olarak satın alınabiliyor.

Tofaş çatısı altında yer alan Lancia Türkiye, Lancia Delta modeli için 7 bin 500 TL’yi aşan indirim kampanyasıyla dikkat çekerken, aynı zamanda sunduğu çok özel kredi olanaklarıyla da dikkat çekiyor. Koç Fiat Kredi çatısı altındaki Lancia Finans kanalıyla düzenlenen kredi kampanyası kapsamında, Eylül 2012’de araç fiyatının yarısı kadar peşin ödeme yapacak olan müşteriler, kalan yarısını ise tam 1 yıl sonra tek taksitte ödeme imkânına sahip oluyorlar. 30 Eylül’e kadar sürecek özel kredi kampanyası kapsamında Lancia Finans kanalıyla 30 bin TL’ye kadar % 0.89 faizle kredi kullanma ayrıcalığı da sunuluyor.

Eylül ayı boyunca 53 bin 660 TL’den başlayan fiyatıyla ön plana çıkan lüks kompakt sınıfta yer alan Lancia Delta’nın en çok tercih dizel otomatik versiyonu ise 59 bin 180 TL’lik fiyatıyla ön plana çıkıyor. Lancia Delta’da 6 havayastığı, Absolute Handling System, LED aydınlatma teknolojili ön ve arka farlar, çift bölgeli otomatik klima, direksiyondan kumandalı MP3’lü radyo-CD çalar, krom dış pencere çerçeveleri, deri & Alcantara koltuk döşemesi, elektrikli katlanabilir ve ayarlanabilir ısıtmalı yan dikiz aynaları, viraj içi aydınlatan ön sis farları, karartılmış arka yan camlar, deri direksiyon ve vites topuzu, kaydırılabilir/katlanabilir arka koltuk ve 16 inçlik hafif alaşımlı jant gibi ekipmanlar standart olarak sunuluyor.

Yazarlar