Siyaset Meclis’ten bayramlık manzaralar

Meclis’ten bayramlık manzaralar

06.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Siyasetin kalbinin attığı TBMM’de hareketlilik, canlılık hiç eksik olmaz.

Meclis’ten bayramlık manzaralar

550 milletvekilinin büyük çoğunluğu çalışma günlerinde zamanlarını Genel Kurul salonunda geçirir. Kimi zaman 20 saat, kimi zaman 12 saat. Bu çalışma Meclis TV veya internetten izleyicilere ulaşıyor ama, Meclis kameralarının “gözünden kaçanları” biz okuyucularımıza sunmak istedik:

Haberin Devamı

Meclis’ten bayramlık manzaralar

BENİM TELEFONUM SENİNKİNİ DÖVER: Son günlerde Genel Kurul salonunda, “en akıllı” cep telefonları görülmeye başlandı. Grup fotoğrafları çekimleri de arttı. Bazı milletvekilleri ise kimin telefonunun daha iyi olduğu tartışmasına girdiler. Cep telefonlarını üst üste koyarak farkları bulmaya çalıştılar.

Meclis’ten bayramlık manzaralar

YAZA RENKLİ GİRDİLER: Meclis’te 26. dönem kadın milletvekilleri yaza renkli girdi. CHP kadın milletvekilleri arasında çiçek motifli tişörtler dikkat çekiyor, işlemeli ceketlere de rağbet var. Ak Partili kadın milletvekilleri kıyafetlerinde ağırlıklı beyazı tercih ediyorlar. Etek ve ceketlerde tasarım ön planda. Renk renk başörtülerinde modern çizgiler de dikkat çekiyor.

Meclis’ten bayramlık manzaralar

ASKER GİBİ DİZİLİP BAHÇELİ’Yİ UĞURLADILAR: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli muhaliflerin girişimlerinin sürdüğü son günlerde bir kaç gün, gece dahil Meclis çalışmalarına katıldı. Grubun yarısı genel başkanlarını Genel Kurul salonundan ayrılırken asker gibi sıraya girip uğurladı. İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ise eğilip Bahçeli’nin elini öptü.