Siyaset Meydanda sadece Türk bayrağı olacak

Meydanda sadece Türk bayrağı olacak

01.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Referanduma hazır olduklarını belirten CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Asla kendi bayrağımızı kullanmayacağız. Altıoklu bayrağı kimse görmeyecek. Türk bayrağı olacak meydanlarda” dedi

Meydanda sadece Türk bayrağı olacak

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün CNN Türk’te katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu özetle şunları kaydetti:
REFERANDUMA HAZIRIZ: Referanduma hazırız. Hayır çıkacak eminim çünkü hiçbir ülkenin insanları, kendi seçtikleri milletvekillerinin ikinci sınıf politikacı olmalarını istemezler.
İSTİKRAR İÇİN: İstikrar için, güçlü bir parlamento için, parlamento üzerinde hiçbir vesayet olmaması için hayır denmesi gerekir. Büyük bir kısmımız apartmanda oturuyor. Bir yönetim seçiliyor, bir de denetlemek için denetleme kurulu seçiyoruz. Bu geçerse Türkiye’de bir kişiye yetkileri vereceğiz, denetleyen kimse olmayacak.
DÜŞÜNEREK SANDIĞA GİDİN: Her siyasi partiden vatandaşımız düşünerek sandığa gitsin. Biz geldik, gidiyoruz ama çocuklarımız var. Olaya bir siyasi partinin penceresinden bakmak yanlış. Bu bir parti seçimi değil, rejim değişikliğidir.
BAHÇELİ ANGAJE OLMUŞ: Bütün milliyetçilerin hayır demesi lazım. Endişelerimi Devlet Bahçeli’ye anlattım. Bahçeli, angaje olmuş durumda. Asla kendi bayrağımızı kullanmayacağız. Altıoklu bayrağı kimse görmeyecek. Türk bayrağı olacak meydanlarda.
HEMEN SEÇİME GİDELİM: Anayasa değişikliğini bırakın, hemen seçime gidelim dedik. Henüz cumhurbaşkanına gitmedi, beklesinler orada, kadük etsinler, hemen seçime gidelim. 400 milletvekili çıkarıyorlarsa halkoylamasına gitmeye de gerek yok, değiştirirler anayasayı. Bakalım bir daha oy verecek mi bu millet?

Senatöre son görev

CHP kurmayları vefat eden eski CHP Sivas Senatörü Hüseyin Öztürk’ü son yolculuğuna uğurladı. Kocatepe’deki cenaze namazının ardından Öztürk, Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi. l ANKARA Milliyet