Gündem MHRS hastane randevu sistemi ile internetten muayene sırası alın!

MHRS hastane randevu sistemi ile internetten muayene sırası alın!

22.06.2016 - 09:28 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu sistemi sayesinde hastanelerde sıra beklemeye son verildi. Siz de MHRS hastane randevu sisteminden yararlanarak muayene sırası alabilirsiniz. MHRS hastane randevu sistemi telefonlar aracılığıyla kullanılabildiği gibi ayrıca internet üzerinden de kullanılıyor.

MHRS hastane randevu sistemi ile internetten muayene sırası alın

Online sistemler gün geçtikçe içine yeni bağlantıları ve kuruluşları sistemin içine dahil etmektedir. Bu online sistemlerin en büyük avantajlarından biri ise şubeler üzerinde bulunan vezne yada diğer adı ile işlem kuyrukları bizlere çok vakit kaybettirmektedir. Bunun sonucunda insanların işleri veya yapması gereken hamleleri aksamaktadır. Online sistemler üzerinden yapacak olduğunuz işlemler sayesinde vezne veya diğer adı ile işlem kuyruğu çilesi son bulmuştur. İnternet sayesinde kullanılan online sistemler üzerinden aynı şubelerde olduğu gibi resmi her türlü işinizi kısa bir süre içinde halletme imkanına sahip olursunuz. Her türlü resmi kurum ve kuruluşların bulunmuş olduğu online sistem platformu çok kullanışlı bir hizmet sektörü olarak bilinmektedir. Devletimiz dahi sistemsel olarak online platform üzerinden vatandaşlarımıza hizmet sunmaktadır. e Devlet adı verilen bu online sistem aynı şekilde devletimize bağlı tüm kamu kurum ve kuruluşlarının resmi internet sitelerini bünyesinde barındırmaktadır.

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

e Devlet sistemi üzerinden resmi işlem yapabilmek için e Devlet üyeliğinizin olması gerekmektedir. e Devlet sistemine üye olmak için ise yapmanız gereken basit bir kaç işlem vardır. Bunlardan birisi Herhangi bir PTT şubesine kimlik belgeniz ile giderek vezne görevlisine e Devlet üyeliği almak istediğinizi belirtmek şeklinde olmaktadır. e Devlet üyeliği adı altında T.C. kimlik numaranıza tanımlı size tek kullanımlık e Devlet şifresi verilecektir. PTT şubesi bu işlem için sizden 2 TL tutarında ücret talep etmektedir. e Devlet sistemine ilk defa giriş yaparken e Devlet giriş ekranındaki ilgili alanlara T.C. kimlik numaranızı ve PTT şubesinden almış olduğunuz tek kullanımlık şifreyi ilgili alanlara girmeniz yeterli olacaktır. Ancak e Devlet sistemine ilk defa giriş yaptığınız için sistem sizden otomatik olarak kişisel kimlik bilgilerinizi kaydetmek ve resmi işlemlerde kullanmak için ilgili alanlara doldurmanızı isteyecektir. Bunun ardında ise PTT şubesinden almış olduğunuz tek kullanımlık şifreyi kendi belirlemiş olduğunuz şifre ile değiştirmeniz yeterli olacaktır. Bu basit işlemlerin ardından e Devlet platformu resmi işlemleriniz için kullanıma hazır hale gelecektir.

e Devlet sistemi üzerinden resmi hizmet veren kurumlardan biri ise sağlık sektörüdür. MHRS Hastane randevu adı altında hizmet veren sağlık sektörü hastane bahçelerinde sıra beklemeye son getiren uygulama olarak bilinmektedir. e Devlet sistemine giriş yaparak kullanılan MHRS hastane randevu sistemi internet üzerinden kullanılmaktadır. MHRS randevu üzerinden gitmek istediğiniz doktor, bölüm hastane gibi bir çok özelliği seçme imkanınız vardır. Eskiden sabah saatlerinde erkenden hastaneye giderek sıra kuyruklarında beklemek gerekmekteydi. Şimdi ise internet üzerinden MHRS hastane randevu sistemine giriş yaparak hastane, bölüm ve doktor ve randevu saati seçimini kendinizce ayarlama imkanına sahipsiniz. MHRS hastane randevu sistemi sayesinde hastanelerin içinde oluşan sıra kuyruklarında bir hayli azalma gözlemlenmiştir. Ayrıca MHRS hastane randevu sistemi sayesinde evden oturduğunuz yerden sıra alma imkanına sahipsiniz. Sizde hastaneden sıra almak istiyorsanız MHRS hastane randevu sistemi üzerinden sıranızı alabilirsiniz.