Oynatma Listesi
MAGAZİN

9 Haziran 2020 Magazin Haberleri Bülteni

9 Haziran 2020 Magazin Haberleri Bülteni

Aşkları tam gaz devam eden Ezgi Eyüboğlu ile Oğulcan Engin, Çeşme tatilinin ardından İstanbul'a geri döndü. Motosikletleriyle görüntülenen çiftten Ezgi Eyüboğlu, Seda Sayan'ın sözlerine ilk olarak yorumsuz kalsa da sonrasında tebessüm ederek mutluluğunu gösterdi.

Yıllardır satamadığı villasında birçok kez fiyat değişikliğine giden Süperstar Ajda Pekkan'ın, Bahçeköy’deki evine 7 milyon TL’lik zam yaptığı konuşuluyordu. Gazetecilerin, ''Villanızı satılığa çıkartmıştınız. Son fiyatında bir değişiklik ya da artma oldu mu?'' sorusuna Ajda Pekkan, ''Fiyat aynı duruyor. Alıcısı varsa da hemen satabilirim'' diyerek espri yaptı.

Yıllar önce çıkardığı 'Hayalet Sevgilim' şarkısıyla popüler olan İrem Yağcı Aydın, Twitter hesabından "Abla o kadar ünlü olup bu kadar ünsüz olmayı nasıl başardın?" diyen takipçisine cevap verdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor Ekstra' programının yorumcularından Semih Öztürk, son dönemde gergin tavırlarıyla dikkat çeken Yasin Obuz' ile ilgili çarpıcı bir 'diskalifiye' örneği verdi: Erman neden elendi?

Sevgilisi Cem Yılmaz ile Bodrum'da tatil yapan oyuncu Serenay Sarıkaya, önce makyajsız fotoğraflarını, ardından usta komedyenle ilk pozunu paylaştı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER