Oynatma Listesi
HABERLER

Anne ve kızından şoke eden hırsızlık! Satmaya çalışırken yakalandılar

İstanbul Beylikdüzü’nde hastanede şarjda bırakılan telefonu çalan anne ve kız, satmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Yaşanan hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı..

Olay, geçtiğimiz Pazar günü saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Beylikdüzü Devlet Hastanesi’nin kafeteryasında oturan Birgül A. ve annesi Handan A. şarj edilmesi için bırakılmış telefon gördü. Bir süre etrafa bakan Birgül A., telefonu şarjdan çıkararak aldı.

Çaldıkları telefonla olay yerinden ayrılan şahıslar, Yakuplu Mahallesi Hürriyet Bulvarı’nda bulunan bir telefon dükkanına götürdü. Şahıslar telefonu satmaya çalıştığı sırada caddedeki bir vatandaş şahıslardan şüphelenerek polise ihbar etti. Olay yerine gelen ekipler Birgül A.’yı gözaltına alarak karakola götürdü. Birgül A., yapılan işlemlerin ardından adliyeye götürülürken adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şahısların bir gece önce Yakuplu Mahallesi’ndeki iki kişiyi de bilinmeyen bir sebeple uzun süre yürüyerek takip ettikleri öğrenildi.

Yaşanan hırsızlık anları güvenlik kamerasıyla, şahısların vatandaşları takip ettiği anlar ise cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER