Oynatma Listesi
HABERLER

Araba kaputundan 'Kral Kobra' çıktı! Yılan uzmanları bile şaşkına döndü, 4 metrelik dev

Tayland'da bir arabanın içine en zehirli yılanlardan olan 'Kral Kobra' girdi. Arabanın sahibinin köpeği durumu fark edince havlamaya başladı. Yılanı daha sonra çevredekiler de fark edince bölgeye uzman ekipler gönderildi, sonrasında yaşananlar ise dünyada manşet oldu.

Tayland'ın Chanthaburi eyaletinde bulunan bir köyde park halindeki otomobilinin etrafında köpeğinin ısrarla havlaması üzerine kaputu açan bir kadın, devasa yılanla karşılaştı. Yetkililere haber verilmesi üzerine eve uzman ekipler geldi. Kaputtan çıkarılan yılanın, 4 metre 25 santimetre uzunluğunda, 16 kilogram ağırlığında ve dünyanın en zehirli yılan türü olarak bilinen "kral kobra" olduğu tespit edildi.

 

 

KORUMA ALTINA ALINDI

Operasyon esnasında kral kobrayı kaputtan çıkaran uzman görevli, yılanın şu ana kadar yakaladığı en büyük yılan olduğunu ifade etti. Ekip, operasyon sonunda kral kobra ile hatıra pozu da verdi. Aşırı sıcaklardan dolayı çevredeki tarlalardan çıkarak aracın motor bölümüne saklandığı tahmin edilen yılan, Tayland Yaban Hayatı Koruma Merkezi tarafından koruma altına alındı.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER