Oynatma Listesi
HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mevlid-i Nebi Haftası açılış programında önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı ile Uluslararası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Ödül Töreni'nde açıklamalarda bulunuyor.

"MAZLUMLARA YARDIMDA DÜNYADA BİRİNCİ SIRADAYIZ"

Nerede kanayan bir yara varsa durdurmak için çalışıyoruz. Mazluma sahip çıkmayı, zalime dimdik karşı çıkmayı kendimize görev biliyoruz. Türkiye'nin diplomasi faaliyetlerinin ardında işte bu vardır. Mazlumlara yardımda bir numarayız, ABD ya da batı değil. Dünya 5'ten büyük derken de inancımızın bize emrettiği bu anlayışı ifade ediyoruz. Mazlum halkların imdadına biz koşuyoruz. Bugün Türkiye denince ekonomisi, savunması yanında vicdanıyla ilkeli duruşuyla öne çıkan bir ülke geliyor. Hemen ger gün insanlık olarak yeni bir krize ve gerilime uyanıyoruz. İki komşumuz arasında patlak veren savaşın acı sonuçlarını tecrübe ediyoruz. Yunan feribotlarının masum insanları Ege'ye Akdeniz'e nasıl gömdüğünü izliyoruz. Dünyadan ses çıkıyor mu?

 

Yunanistan'ın başbakanı çıkmış ABD'den yardım istiyor. Ne için istiyor? Türkiye'ye karşı. Ne yaparsan yap. Biz gereği ne ise her zaman yapacağız yapmaya da hazırız. İnsan fıtratını hiçe sayan sapkın akımlar günden güne yayılıyor. Toplumun temel taşı olan aile müessesesinin  büyük bir saldırı altında olduğunu görüyoruz. Milletleri millet yapan güçlü ailelerdir. Bu tehditlere gençlerimiz çok maruz kalıyor. Genç nesiller tüm kötülüklerin anası olan alkol ve uyuşturucu bağımlılığına çok fazla sorun ile uğraşıyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER