Oynatma Listesi
MAGAZİN

Doğukan Manço: Kuşlar evimi başıma yıktı!

Barış Manço ile Lale Manço'nun DJ oğlu Doğukan Manço (42), evinde yaşadığı bir olaya gündeme geldi. Yoğun yağmur yağışlarının ardından tavanının delindiği anları paylaşan ünlü isim, "Kuşlar evimi başıma yıktı" diyerek yaşadığı olayı açıkladı.

Usta sanatçı Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, geçtiğimiz ay katıldığı bir düğünde yediği yemek nedeniyle hastanelik olmuştu. Gıda alerjisi olan 42 yaşındaki Manço, erken müdahale sayesinde ucuz atlattığını belirterek; şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu sefer de yırttık... Patlıcana anafilaktik şok seviyesinde alerjim var. Yakınlarım bilir. Yani müdahale edilmezse solunum yolum tıkanıncaya kadar ağır reaksiyonlar veriyor vücudum. Bu hayatımda üçüncü kez başıma geliyor.

"Bir düğünde karanlıkta gelen yemeği gözüm seçemeyince emin olmak için garsona 'Püre mi patlıcan mı?' diye sordum. 'Püre' dedi... Sadece bir çatal ucu aldım ve patlıcan olduğunu anladım. Kısa sürede belirtilerden etkilendiğimi anlayıp, soluğu hastanede aldım. Erken müdahale ile toparladım. Garson muhtemelen genç oluşu sebebiyle heyecanlandı ne dediğini bilmiyordu ya da patlıcan püresi diye algıladı. Şu an için iyiyim..."

"EVİM HARAP OLDU"

Ünlü isim, son olarak evinde yaşadığı bir olayla gündeme geldi. 249 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından evinin tavanının delindiği ve içeri su aktığı anlar paylaşan Manço, şu açıklamayı yaptı:

Kuşlar evimi başıma yıktılar! Gecem kabus gibi geçti. Yoğun yağmur yağışlarının ardından dün gece tavan ufak ufak sızdırmaya başladı. Sabaha kadar temizlikle uğraştım. Ardından gitgide büyüdü ve sabah 2 dakikada bir 20 litrelik kovayla su boşaltmaya başladım. Çatıcılar gelene kadar da evim harap oldu. Tavanlar bitti parkeler şişti su aşağı kata indi.

"VARDIR ALLAH'IN BİR TAKDİRİ"

"Çatıyı 2 sene önce bakımdan geçirmiştim ama kuşlar bütün su giderlerini tüyleri ve yemek atıklarıyla tıkamışlar. Ne diyeyim buna da şükür. Vardır Allah'ın bir takdiri. Çatılarınızı her sene temizletin. Başka diyecek bir şey gelmiyor aklıma."

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER