Oynatma Listesi
HABERLER

Emine Erdoğan Ukraynalı savaş mağduru çocukları misafir etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan, “Uluslararası toplumun, bazı savaşlar için gösterdiği güçlü refleksi, tüm insanlar ve tüm coğrafyalar için göstermesini diliyorum. Ülkeler arasındaki tüm sorunların diplomasi yoluyla halledilebildiği, insani diyaloğun müracaat edilecek yegâne çözüm yolu olduğu bir dünyaya ihtiyacımız var” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan, aralarında Kırım Tatarı çocukların da bulunduğu Ukraynalı savaş mağduru çocuklarla İftar Yemeğinde bir araya geldi.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen programa Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Abdullah Eren, AFAD Başkanı Yunus Sezer, Ukraynalı Sanatçı Jamala, davetliler ve çok sayıda Ukraynalı çocuk katıldı. Minikler için hazırlanan standın başına geçen Emine Erdoğan, konuklarına pamuk şeker hazırladı, çeşitli ikramlarda bulundu. Çocuklarla yakından ilgilenen Erdoğan, misafir çocukların seslendirdiği Çanakkale Türküsünü dinledi. Programda Ukraynalı Ünlü Sanatçı Jamala da b eserlerini seslendirdi. Programda duygu dolu anlar yaşandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER