Oynatma Listesi
MAGAZİN

Formula E CEO'suyla aşk yaşadığı iddia edilmişti! 'Boşandığımdan beri kimsenin elini tutmadım'

Eylül ayında Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile beş aylık evliliğini noktalayan Şeyma Subaşı'nın, Formula E CEO'su Alejandro Agag ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu haberlerin ardından sessizliğini bozan Subaşı, "Bu özel bilgiyi vereyim" aşk hayatı hakkında konuştu.

Şeyma Subaşı, 3 Mayıs 2023 tarihinde Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmuştu. Düğünlerini yapmadan önce nikah kıyan ikili, Fas'ta şehrinde birbirlerine 'evet' demişti.

Ancak ikilinin mutluluğu uzun sürmemiş; Subaşı, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mohammed Alsaloussi ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı.

'YENİ AŞK' İDDİASI!

Ayrılığın ardından sosyal medya paylaşımlarına ağırlık veren Subaşı, geçtiğimiz Meksika'ya uçtu. Mısırlı milyarder Meedo'dan ışık hızında boşanan Şeyma Subaşı'nın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Subaşı'nın yeni aşkının 53 yaşındaki Formula E CEO'su Alejandro Agag söylendi. Fenomen isim ve Agag'ın beraber bir yemekte pozunun olması da bu iddianın magazin gündeminde fazlasıyla konuşulmasına sebep oldu.

"BU ÖZEL BİLGİYİ VEREYİM"

33 yaşındaki bir çocuk annesi, konu hakkında sessizliğini bozarak 'aşk' haberlerine yanıt verdi. 2.8 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bir video yayınlayan ünlü isim, şöyle konuştu:

Arkadaşlarıma bile Türkiye'den arayıp, 'Bu haber doğru mu?' diye sordurttuğunuz için çok teşekkür ederim. Doğru değil arkadaşlar. Ama şunu haber yapabilirsiniz; boşandığımdan beri, dört aydır -belki daha fazla- kimsenin elini bile tutmadım, flörtleşmedim, konuşmuyorum. Kimseyle alakam yok. Biliyorum, bekar olduğum için adımı herkesle yazacaksınız şu anda. Galiba kızların hiç normal erkek arkadaşı olamıyor! Ya da bir yerlere gitmek için bir şey yaşamaları gerekiyor falan. Bende tam tersi. Bu özel bilgiyi de size vereyim. Hadi bunu haber yapın, lütfen!

"KİMSEYE İLGİ GÖSTERMİYORUM"

Şeyma Subaşı, paylaşımına; "Yani aslında demek istediğim, beni bir salın! Hiç kimseden şikayetçi değilim ve herhangi bir sorunum yok. İletişimimi daha geniş bir kitleye ulaştırmak için yorumlarımı bile İngilizce yazıyorum. Ancak bana yönelik bu tarz haberler çok gereksiz. Evet, internet ve magazin dünyasının bir parçasıyım; fakat dünya gündeminde daha önemli ve ilgi çekici konular var. Lütfen bu tür haberler yerine dünyada gerçekten önemli olan olaylara odaklanalım. Ancak eğer hâlâ benim hakkımda haber yapmak istiyorsanız, son dört aydır kimseyle flört etmediğim veya ilgi göstermediğim gibi doğru bilgileri kullanabilirsiniz" mesajını da yazdı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER