Oynatma Listesi
MAGAZİN

Gonca Vuslateri'nden düğünde 'boşanma' şakası!

Son olarak 'Allah Yazdıysa Bozsun' filminde rol alan Gonca Vuslateri, nikâh şahidi olarak katıldığı düğünde yaptığı boşanma şakasıyla sosyal medyada gündem oldu. Edip Burak Ertoğan ile evliliği kısa süren ünlü oyuncunun, nikâh defterine imza atarken kullandığı ifadeler herkesi güldürdü.

Senaryosu Gülse Birsel'in kaleme aldığı, 2012-2014 yılları arasında yayınlanan komedi türündeki 'Yalan Dünya' dizisinde hayat verdiği 'Vasfiye Teyze' rolüyle dikkatleri üzerine çeken Gonca Vuslateri, 2015'te ses editörü Edip Burak Ertoğan ile hayatını birleştirmiş, 2018 yılında ise yollarını ayırma kararı almıştı.

 

BOŞANMA NEDENİNİ AÇIKLADI

Geçtiğimiz mayıs ayında Show TV’de Ömür Sabuncuoğlu’nun konuğu olan 35 yaşındaki oyuncu, evliliğin en sevmediği tarafının boşanmak olduğunu söylemişti. Edip Burak Ertoğan ile biten ilişkisi hakında, “Güzel bir evliliğim vardı. Dünyevi farklılıklardan dolayı evliliğimiz bitti. Yeniden evlendiğini duydum. Önümüzdeki ay ben de evleneceğim” diyerek, espri yapmıştı.

"ESKİ SEVGİLİMİN NİŞANINA GİTTİM"

Özel hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulunan Vuslateri, “Mutluluğun peşinde bir kadınım. Çok eski sevgilimin nişanına gittim. Eski defterleri tutmak gibi bir huyum yok" ifadelerini kullanmıştı.

NİKÂH ŞAHİDİ OLDU

Şarkıcı Hakan Altun'la yaşadığı sürpriz aşk Ocak 2021'de ayrılıkla sonuçlanan Gonca Vuslateri, önceki gün yakın arkadaşı Engin Özmen ile Esen Tunç'un Emirgan'da bir mekanda gerçekleşen düğününde nikâh şahidi oldu. Oyuncu, sunucu Saba Tümer'in de katıldığı düğünde yaptığı 'boşanma' esprisi ile adıdnan söz ettirdi.

 

"BİR KERE GÖRDÜM, BOŞANDIM"

Gonca Vuslateri, şahit olarak nikâh defterine imzayı atarken, "Çok seviyorum bu defteri; bir kere gördüm boşandım, bir daha görünce duygulandım. Nereye atıyorum imzayı? Ben öncesinde bir üst kısma atmıştım. Yavaş yavaş aşağı iniyorum" sözleriyle konukları güldürdü.

"SABA İLE NİKÂH ŞAHİTLİĞİ İŞİNE GİRDİK"

O anların görüntüsünü Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen oyuncu, "Saba ile nikah şahitliği işine girdik. Mizah ve gözyaşı desteğiyle nikahınız ziyadesiyle duygu dolu anlar yaşayabilir. Engin, güzel kalplim. Kalbine yakışan bütün güzelliklere o kocaman açtığın kolların arasında olmak ne mutlu ne güzel. Ömür boyu mutluluklar dilerim. Esen'imize kocaman öpücük. İyi ki hayatımıza fırt diye girdi" mesajını yazdı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER