Oynatma Listesi
MAGAZİN

Hayko Cepkin'den nostaljik tribün paylaşımı: Klasik şapkam ve delik deşik montum

Türkiye'nin özgün müzik tarzıyla tanınan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hayko Cepkin, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı, 15 - 16 yaşlarındayken Beşiktaş - Kocaelispor karşılaşmasını tribünde seyrettiği sırada çekilen görüntüyü yıllar sonra buldu.

Ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, YouTube’da yayınlanan 'Katarsis' programında, hayatının bilinmeyen yönlerini anlatmıştı.

Nasıl doğduğu hikayesini anlatan Hayko Cepkin, "Dünyaya gözümüzü tek açtık. Normalde ikisi de kısık olur. Bir tanesi kapalı, diğeri full açık çıkmışım. Zaten böyle kaldırılınca annem bir ‘Tövbe estağfurullah’ olmuş. Zaten hikayeye oradan başlamışım. Yani çıkar çıkmaz 'Tövbe estağfurullah bu nasıl biri şey'i, üzerime misyon olarak almışım" demişti.

"ANNE KARNINDA BAZI ORGANLARI KEMİREREK ÇIKMIŞIM"

"Bir bayram zamanına denk geldiği için doğumun olması gereken saatten, gününden birkaç gün sonraya, daha durur diye bekletiliyor" diyen Cepkin, "Bekletildiğinden ve anne karnındaki potansiyel bittiği için bazı organları kemirerek çıkmışım. İğnelerle falan doğdum. Çıkışım da tatlıdır’" açıklamasında bulunmuştu.

“YILLAR GEÇTİKÇE İNSANLARIN GÖZÜNE BAKABİLMEYİ BAŞARDIM”

"İnsanlarla göz göze gelmekten kaçınırdım" diyen Cepkin sözlerine şöyle devam etmişti; "İlişkilerim de bu sebeple pek iyi gitmedi. İlişkilerde klasik bir erkek profili vardır ya hani, hep janti çocuklar, simetrik olarak çok düzgünlerdir onlar. Ben böyle değildim, aynaya baktığımda hep bir tarafım daha farklıydı. Çocuklukta da dalga geçilen, şakalara maruz kalan biri olunca, yıllarca kendime gereksiz bir negatiflik yükledim. Yıllar içinde duruşunuz, varlığınız, kişiliğiniz ve sebepleriniz oluşmaya başladığında insanların gözlerine daha çok bakmaya başlıyorsunuz. Bu negatiflikten kendimi böyle sıyırıp bunu pozitif anlamda anlamlandırmaya başladım."

BEŞİKTAŞ TRİBÜNÜNDEKİ ANISINI PAYLAŞTI

Hayko Cepkin, yaklaşık 30 yıl öncesine dayanan ve Beşiktaş tribünlerinde çekilmiş bir fotoğrafını ve videoyu paylaşarak, gençlik yıllarından bir anıyı hayranlarıyla paylaştı.

"ÇOK MUTLU OLDUM"

Cepkin yaptığı paylaşımda, "Yeni açıkta maçın başlamasını bekliyoruz muhtemelen hahahahah. Klasik şapkam ve delik deşik montum. Amir Necim arkadaşım 93-94 sezonu Kocaeli ile kupa maçının özetini denk gelip seyrederken beni farketmiş. İşin tuhafı biz daha arkadaş değilken o da aynı maçta tribündeymiş. Elimdeki tek arşiv olacak tribündeki tek görüntümü bulduğu için çok teşekkürler valla çok mutlu oldum " notunu düştü.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER