Oynatma Listesi
HABERLER

İstanbul'da kuvvetli sağanak yağış! Meteoroloji'den yeni uyarı

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'da kuvvetli sağanak yağış etkili oluyor. İşte son Meteoroloji raporu...

Meteoroloji, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile İstanbul, Bursa, Yalova, Denizli ve Uşak çevrelerinde kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapmıştı. İstanbul'da gece yarısı başlayan kuvvetli sağanak yağış etkili oldu.

Meteoroloji, beklenen kuvvetli sağanak yağışlar nedeniyle Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile İstanbul, Bursa, Yalova, Denizli ve Uşak çevrelerinde sarı kodlu uyarıda bulunmuştu. Meteoroloji uyarılarının ardından gece yarısı itibarıyla İstanbul'da beklenen yağış başladı.

YAĞIŞ SONRASI TRAFİK YOĞUNLUĞU

Etkili olan yağışların ardından trafikte de yoğunluk yaşanıyor. İBB trafik verilerine göre 08.40'da  yoğunluk yüzde 72'ye ulaşmış durumda.

VALİ YERLİKAYA: LÜTFEN TEDBİRLİ OLALIM

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün değerlendirmelerine göre; bu gece saatlerinden, Perşembe gecesine kadar ilimizde kuvvetli Sağanak Yağış bekleniyor. Lütfen tedbirli olalım" ifadelerine yer vermişti.

27 İL İÇİN SARI KODLU UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Denizli, Isparta, İstanbul, Kastamonu, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Nevşehir, Sakarya, Uşak, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Kırıkkale, Bartın, Yalova, Karabük ve Düzce illeri için sarı kodlu uyarı yayımladı.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ve Malatya çevreleri dışında, diğer bölgelerimizin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in batısı ile Kırşehir, Nevşehir, Adana, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER