Oynatma Listesi
HABERLER

Kafasına kalasla vurulan kadın: “Pusu kurularak, öldürmek için vurdular”

Ordu'nun Gülyalı ilçesi Mustafalı Çakırlı Mahallesi'nde geçen hafta arazi anlaşmazlığı tartışması sırasında yakınları tarafından kafasına kazıkla vurulan Nevşin Yücel, saldırganların kendisine pusu kurduğunu, şuan can güvenliğini olmadığını söyledi.


10 gün önce yaşanan olayda Nevşin Yücel (55), evinin önüne gelen ve aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan amcası Hayrettin Ç. (67) ile bir süre tartıştı. Tartışmanın büyümesi sonucu her iki tarafın çocukları ve yakınlarının da dahil olduğu kavga arbedeye dönüştü. Kavga sırasında Hayrettin Ç., yerden aldığı kalasla yeğeni Nevşin Yücel'in başına vurdu. 4 kişinin de darp sonucu yaralandığı kavgada, kadının başına hastanede 22 dikiş atıldı.

“Video görüntüsünü de delil olarak Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına sundum” diyen Yücel, “20-25 kişinin beni burada kendi evimin önünde haneme tecavüz ederek, pusu kurarak ve tasarlayarak öldürmek istediler. Kafamda 22 dikiş var. Ordu’da iki hastanede tedavi gördüm. Çocuklarıma saldırırlar diye imza atıp kendi isteğimle Ordu Devlet Hastanesinden çıkmak zorunda kaldım” ifadelerini kullandı

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER