Oynatma Listesi
TELEVİZYON

Kanal D'nin yeni dizisi! İnci Taneleri birinci bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi İnci Taneleri'nden birinci bölüm fragmanı geldi. Yakında ekrana gelecek olan İnci Taneleri'nde daha önce Hazar Ergüçlü'nün dansı damga vurmuştu.

Yılmaz Erdoğan, iki yıl süren hazırlık çalışmalarının ardından senaryosunu yazdığı ‘İnci Taneleri’ dizisiyle ekrana geri dönüyor. Kanal D’de yayınlanacak, BKM Yapım imzalı projede cezaevinden çıkan Azem Yücedağ karakterine hayat verecek oyuncu, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikâyeyi seyirciyle buluşturacak.

Acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem rolüyle merak uyandıran Erdoğan ile birlikte yapımın oyuncu kadrosunda; Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor. ‘İnci Taneleri’nin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

HAZAR ERGÜÇLÜ'NÜN DANSI DAMGA VURMUŞTU

Öte yandan Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü’nün dans performansından övgü ile bahsedildi. Sosyal medya kullanıcılarının da kendi arasında binlerce kez paylaştığı tanıtım bir anda Türkiye’nin gündemine oturdu. Hazar Ergüçlü’nün bu dansa kiminle çalıştığı ise herkeste merak uyandırdı. O dansın arkasında yetenekli bir dansçı ve oyuncu var...

Hazar Ergüçlü’nün dizideki rolünün en önemli bölümlerinden olan pavyondaki dans sahneleri için adeta kampa girerek özel ders aldığı ortaya çıktı. Ergüçlü'nün Anadolu Ateşi’nde de eğitmen ve dansçı olarak uzun yıllar görev alan oyuncu Elif Erol’dan ders aldığı belirtildi.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER