Oynatma Listesi
HABERLER

Karabağ’ı terk eden Ermeni vatandaş: Herhangi bir sorun yaşamadım

Binlerce Ermeni, Azerbaycan toprağı olan Karabağ’dan ayrılmaya devam ediyor. Hankendi ve Hocalı’dan çıkan Ermeniler güvenlik önlemleri eşliğinde Ermenistan’a gidiyor. CNN TÜRK Özel Haber Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Halil Kahraman, Ermenilerin Ermenistan yolculuğunu görüntüledi, Karabağ’dan aktardı.

Azerbaycan'ın 24 saatlik terör operasyonu sonrası beyaz bayrağı çeken Ermenistan, Karabağ'dan çekiliyor.

Varılan ateşkesle birlikte Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçılar silahlarını teslim etmeye başladı, önümüzdeki günlerde sürecin tamamlanması bekleniyor.

BÖLGEYİ TERK EDEN ERMENİ VATANDAŞ CNN TÜRK'E KONUŞTU

Karabağ’da yaşayan Ermeniler, Ermenistan’a gitmek için yola çıktı. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Hankendi ve Hocalı’dan ayrılan Ermenileri dönüş yolu üzerinde görüntüledi ve özel bir röportaj gerçekleştirdi. 

"HERHANGİ BİR SORUN YAŞAMADIM"

CNN TÜRK mikrofonlarına konuşan bir Ermeni vatandaş, “Karabağ’dan herkes ayrıldığı için gidiyorum, kızım, torunlarım Erivan’da yaşadığı için oraya gidiyorum. Burada olduğum sürede herhangi bir sorun yaşamadım, sadece diğer çocuklarımın yanına gitmek istiyorum, orada yaşamak istiyorum. Burada evimiz var, tekrar dönüp dönmeyeceğimize bakacağız, zamanla kimlik alıp yaşama konusuna bakacağız” ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER