Oynatma Listesi
MAGAZİN

Kemal Gülman'dan boşanma aşamasında olduğu Feryal Gülman'a: Belasını arıyor!

Yaklaşık iki yıldır kendisinden 58 yaş küçük avukat sevgilisi Eda Cideli ile Fransa'ya seyahat eden Kemal Gülman, boşanma aşamasında olduğu eşi Feryal Gülman'la aynı uçakta denk geldi. Gülman'la pişti olan iş insanı, kendisini görüntüleyen muhabirlere yaptığı açıklamayla şaşırttı. Tatsız pişti sonrası teve2’de yayınlanan 'Magazin Masası'na bağlanan Feryal Hanım, canlı yayında konuyla ilgili Esin Övet'e konuştu.

Boşanma davaları sekiz yıldır devam eden iş insanı Kemal Gülman (89) ile oğlu Aslan'ın annesi Feryal Gülman (57) arasında sular durulmuyor.

PİŞTİ OLDULAR
Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Kemal Gülman ile sevgilisi Eda Cideli, iş insanının boşanma aşamasındaki eşi Feryal Gülman'la pişti oldu.

Önceki gün sevgilisiyle Fransa'nın Nice şehrine seyahat ederken Feryal Gülman ile aynı uçakta denk gelen avukat Cideli, iniş sonrası sorulardan kaçtı.

ŞAŞIRTAN CEVAP
Basın mensuplarıyla sohbet eden Kemal Gülman, "Bu kadın belasını arıyor!" derken, Feryal Gülman ise, "Uçakta gördüm, şaşırdım. Boşanma sürecimiz devam ediyor" açıklamasını yaptı.

FERYAL GÜLMAN'DAN O SÖZLERE TEPKİ!
Bu yaşananların ardından bir Instagram sayfasında yapılan paylaşımı kendi hesabından yayınlayan Feryal Gülman, boşanma aşamasında olduğu Kemal Gülman'a tepkisini dile getirdi.

Paylaşımda; Gülman'a "Bu kadın belasını arıyor" diyen iş insanı için; "Kemal Bey, oğlunuzun annesi Feryal Gülman kaç yıllık eşinizdi. Nasıl oluyor da oğlunuzun annesi için 'belasını arıyor' demeniz ne çirkin! Biz utanıyoruz sizin gibi erkeklerden ama siz utanmıyorsunuz kendinizden. Çok yazık!" denildi.

CANLI YAYINDA ESİN ÖVET'E KONUŞTU
Öte yandan teve2’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası”nda bugün, Kemal Gülman ve Feryal Gülman’ın çok konuşulan karşılaşması konuşuldu. Boşanma aşamasındaki eşi Kemal Gülman ve kendisinden 58 yaş küçük sevgilisi Eda Cideli ile uçakta pişti olan cemiyet hayatının ünlü ismi Feryal Gülman, canlı yayında Esin Övet’e konuştu.

Gülman, uçakta olduklarını bilmediğini, Kemal Bey ile aynı hizada oturduğunu, hosteslerden yerini değiştirmesini talep ettiğini ama pandemi sebebiyle izin verilmediğini, Kemal Bey’in halen resmi olarak eşi olduğunda dolayı yeniden zina davası açabileceğinden bahsetti.

Kemal Gülman'ın ayrıca, yurt içinde ve dışındaki 20 müzayede evine ve koleksiyonerlere yazılı bilgi geçerek, eser satışlarının da önüne geçtiği öğrenilmişti.

Evde bulunan Osman Hamdi'nin 'Vazo Yerleştiren Kız' tablosunun değerinin 3 milyon dolar (24 milyon 500 bin TL), Mahmut Cuda'nın 'Natürmont'ın ise 1 milyon dolar (8 milyon 165 bin TL) olduğu ortaya çıkmıştı.

AŞK BODRUM'DA ORTAYA ÇIKTI
İlk kez geçtiğimiz Ağustos ayında Bodrum'da öpüşürken görüntülenen Kemal Gülman ile Eda Cideli, uzun bir aradan sonra İstanbul'da objektiflere takılmıştı.

AŞIKLAR TRAFİKTE
Yeniköy'de görüntülenen çift, tanınmamak için araç içinde maskelerini takıp, güneşlikleri indirmişti. Karaköy'e kadar durmadan giden ikili, yoğun trafiğe yakalanınca gazetecilerden kaçamamıştı. Eda Cideli, bir anda patlayan flaşları görünce şaşkınlığını gizleyememişti.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER