Oynatma Listesi
MAGAZİN

Larissa Gacemer: Sizi üzmek istemedim, farkındalık yaratmak istedim

Eski basketbolcu Burak Gacemer ile evli olan Brezilyalı model Larissa Gacemer, "Neden çocuk yapmıyorsun?" sorularından sıkılarak, "Çocuğum olmuyor. Ben de bu durumu kabul ettim. Allah beni böyle yaratmış" sözleriyle isyan etmişti. Gacemer son paylaşımında, "Lütfen benim için üzülmeyin. Videoyu sizi üzmek için paylaşmadım, farkındalık yaratmak için paylaştım" dedi.

Geçtiğimiz günlerde çocuk sahibi olamadığını çektiği videoyla açıklayan Larissa Gacemer, gündeme bomba gibi düşmüştü.
Gacemer, "Biliyorum bazılarınız iyi niyetle söylüyorsunuz ama iyice saygısız ve kötü yorumlar başladı. Ama hem benim için hem de bu durumları yaşayanlar için yeter."

"'Neden çocuk yapmıyorsunuz?', Neden çocuk yok?' gibi sorular soruyorsunuz. Ben de doğuştan gelen bir hastalık var. Çocuğum olmuyor."

"Bunu bilerek yıllar önce Burak'la denedik, olmuyor. Burak beni böyle kabul etti. Ben de bu durumu kabul ettim. Allah beni böyle yaratmış." ifadelerini kullanmıştı.

Çektiği yeni video ile kendisine destek veren herkese teşekkür eden ünlü model, "Lütfen benim için üzülmeyin. Videoyu sizi üzmek için paylaşmadım, farkındalık yaratmak için paylaştım" dedi.

Brezilyalı modele başta eşi Burak Gacemer olmak üzere birçok ünlü isimden destek gelmişti.

Eşinin videosunun altına yorum yapan Burak Gacemer, "Sen bana yetersin" dedi. Gacemer'in bu yorumu 178 binden fazla beğeni alırken 1700'e yakın da yorum aldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER