Oynatma Listesi
HABERLER

MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi

Manisa mitinginde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün İzmir'de öldürülen taksicinin katiliyle ilgili bir öneride bulundu.

Biz direndikçe geri adım atıyorlar, biz direndikçe bozguna uğruyorlar. Mahsadımız Türkiye ve Türkiye Yüzyılı hedeflerini gerçekleştirmektir. Boşa zaman kaybetmeyeceğiz. Üreterek gelişeceğiz.

Gözyaşlarını silmeyen, solmuş ümitleri diriltmeyen, ihtiyaç sahiplerini gözetmeyen belediye gerçek manada görev ve sorumluluklarını yerine getirmiş sayılamaz. Bizim belediyeciliğimiz insan sevgisidir.

İzmir'de taksi şoförümüz üşümesin diye arabasına aldığı bir cani tarafından namertlikle vuruldu ve hayattan kopartıldı. Bu caninin cinayetten hemen sonra 'Herkese güvenmeyeceksin' sözü de kameraya yansıdı. Taksi şoförümüze Allah'tan rahmet diliyorum, ailesine de sabırlar diliyorum.

Teröristler, suç örgütleri, bozguncular, casuslar, yeminli Türkiye düşmanları, namus yoksunları kara propagandalarına devam etseler de birbirimizin canevi olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Kötümserliğe teslim olmayacağız. Milli birlik ve kardeşliğimizden asla taviz vermeyeceğiz. Teröre ve teröriste acımaktan bahsedilemez. Bir daha güneş ışığı görmemeleri beklentim ve temennimdir.

Taksi şoförümüzü katleden alçağın cezasını çekmekle birlikte vatandaşlıktan çıkarılması, hayat boyu rezil ve rüsva içerisinde yaşaması adalet ve hakkaniyet mecburiyetidir.

Bölücü dayatmalar çok ciddi provokasyonlardır.

Astronot Alper Gezeravcı kardeşimizin uzaya gittiği Türkiye'nin başını yükseklere çevirdiği şu dönemde bir dizi, film vasıtasıyla Dilber karakterinin servis edilmesi de bir başka örtülemez çelişki ve zamanlama itibarıyla manidar bir komplo emaresi taşımaktadır.,Devlet Bahçeli

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER