Oynatma Listesi
HABERLER

Murat Kurum: 5 yılda gençlerin geleceği için adım atılmadı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’deki Halkalı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kurum, "Yine sözümüzü tutan tarafta olacağız, çalışacağız, çabalayacağız. Hep birlikte sizlerin sorunlarını teker teker çözeceğiz. Artık İstanbul'da çile bitecek. Bugün Türkiye'nin neresine giderseniz gidin, ‘Murat Kurum söylüyorsa bu işi yapar’ diyenleri göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Halkalı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kurum’a ziyaretinde Küçükçekmece Belediye Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Sami Şahin ve Kooperatif Başkanı Yıldırım Akbaba eşlik etti. 

'Sadece İstanbul’ parolasıyla verdiği tüm sözleri tutacağını söyleyen Murat Kurum, “Biz, sürekli esnafımızla birlikte olduk ve hep birlikte artık İstanbul’un hizmete kavuşacağı günleri sayıyoruz. İstanbul’umuzun her insanını; eserle, hizmetle, vizyonla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. 31 Mart akşamı İstanbul bayram yerine dönecek ve biz bu büyük sevinci kutlamak için yeniden bir araya geleceğiz. Siz değerli dostlarımızla birlikte; ‘sadece İstanbul’ diyecek, çok çalışacak, verdiğimiz tüm sözleri tutacağız” dedi. 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER