Oynatma Listesi
MAGAZİN

Nihat Altınkaya'nın sağlık durumu! 'Survivor All Star' akıbeti oldu

Acun Ilıcalı'nın çok izlenen yarışması Survivor'ın 2012'de düzenlenen sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen Nihat Altınkaya, 12 yıl aradan sonra yeniden parkurlarda mücadele edeceğinin açıklanmasıyla hayranlarını heyecanladırmıştı. Aşil tendonu kopmasına rağmen büyük özveriyle All Star'a katılan oyuncu, çıktığı ilk oyunda yeniden sakatlık geçirdi. Türkiye'ye dönen Survivor Nihat, hastane odasında MR sonucunu açıkladı.

Survivor 2024'ün 3 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanan bölümüne, Nihat Altınkaya'nın sakatlığı damga vurmuştu. Fenomen yarışmaya hazırlık sürecinde aşil tendonu koptuğu için All Star'dan yaklaşık beş hafta uzak kalan ünlü oyuncu, ilk oyununda acı içinde yerde kaldı.

"ŞU AN ÇOK TATSIZIM"

Yaşadığı büyük üzüntü yüzüne yansıyan Altınkaya'nın, talihsiz sakatlık sonrası ilk sözleri "Antrenmanlarda böyle bir şey olmadı. Herhalde yarışmanın heyecanına yenik düştüm. Şu an çok tatsızım. Ne desem boş! Dibine kadar mücadele etmeye alışmışız. Böyle çıkmayacaktım o zaman ben. Kendi hatam. Ya hep ya hiç maalesef. Amatör kafayla olmaz yani" şeklinde oldu.

İlk müdahalesi oyun alanında yapıldıktan sonra tedavisi için İstanbul'a gönderilen Survivor Nihat'ın akıbeti kısa süre sonra belli oldu. Hem ekranları başındakileri hem de yarışmayı arkadaşlarını şoke eden 44 yaşındaki eski şampiyon, sosyal medya üzerinden sevenlerine seslendi.

MR SONUCU ORTAYA ÇIKTI

Ameliyat masasına yatmadan önce çektiği hastane odasında videoyu Instagram hesabından yayınlayan Altınkaya, "Survivor All Star'a katıldığım ilk yarışmada sakatlandım. MR sonucunda aşil tendonunun tekrar koptuğu anlaşıldı" ifadelerini kullandı.

ÜÇ AYDA AYNI BÖLGEDEN İKİ AMELİYAT

Sağlık durumu hakkında bilgi veren oyuncu, "Şu an İstanbul'dayım. Bugün (5 Şubat) tekrar ameliyat olacağım. Üç ay önce aynı ameliyatı olmuştum. Maalesef aynı yerden koptu. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda toparlanırım. Sevgiler, selamnlar" dedi.

"İNSAN ÜSTÜ BİR ÇALIŞMAYLA YARIŞACAK HALE GELDİ"

Acun Ilıcalı, "Survivor kadrosunda olduğunu açıkladıktan sonra çok talihsiz bir kaza geçirerek insan üstü bir çalışma ile yarışabilecek hale gelen yarışmacıyı hepiniz biliyorsunuz. Şu anda bu konseyde şampiyonlar görüyorum. Şampiyonlar sayısını artıracağımız bir yarışmacı. Nihat, mavi takıma geliyor. Böylece mavi takımdaki şampiyon sayısı da 3'e çıkmış oldu" sözleriyle ünlü ismi ada konseyine davet etmişti.

"ÇOK ACILI VE YIPRATICI BİR SÜREÇTİ"

Kısa bir konuşma yapan Nihat ise "12 sene sonra burada olmak heyecan verici. Antreman sırasında aşil tendonum koptu. Zor geçti, çok acılı ve yıpratıcı bir süreçti. Başarılı ve efsane yarışmacılarla yeniden bir araya gelmeyi çok istedim. İnşallah hiçbirimiz sakatlanmayız. Buradan hayat kaynağım kızlarım Meleğim ve Ayşeme, eşime sevgiler. Hakkımızda hayırlısı" açıklamasını yapmıştı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER