Oynatma Listesi
HABERLER

Numan Kurtulmuş’tan deprem açıklaması!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan depremden etkilenen aç ve açıkta kimsenin kalmaması için gayret sarf edileceğini söyledi.

Kurtulmuş, Elazığ Valiliği'nde, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Çevre ve  Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı  Fahrettin Koca'nın katılımıyla depreme ilişkin düzenlenen basın toplantısına  katıldı.

Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve millete  başsağlığı dileyen Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla  depremin hemen ardından bölgede çalışmalar yürüten bakanlara, kurum ve kuruluş  çalışanlarına teşekkür etti.

Kurtulmuş, "Bundan sonra yaralar hızla sarılacaktır. Depremden  etkilenen aç ve açıkta kimsenin kalmaması için gayret sarf edilecektir.  Devletimiz, bütün vatandaşlarımızın yanında olacaktır." diye konuştu.

 

Milletin tamamına da teşekkür edilmesi gerektiğini vurgulayan  Kurtulmuş, düzenlenen yardım kampanyaları ile birlik ve beraberlik örneği  gösterildiğini kaydetti.

Numan Kurtulmuş, "Milletimizin bütün fertlerine, zor anda bir araya  gelme becerisini gösteren 81 milyon yurttaşımıza yürekten teşekkürlerimizi ifade  ediyoruz. Allah bundan sonra bize böyle acılar göstermesin. Süratle bu depremin  sonuçları, en iyi şekilde sarılacak ama bundan sonraki depremlere karşı çok daha  hazırlıklı olacak bütün çalışmaları ilgili bakanlarımız, arkadaşlarımız yerine  getirecektir." değerlendirmesinde bulundu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER