Oynatma Listesi
HABERLER

Nurgül Yeşilçay'ın Athena Gökhan isyanı! 'Sakın gözünüzde büyütmeyin'

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, eski eşi Cem Özer'le ilişkisinden dünyaya gelen oğlu Osman Nejat ile Athena konserine gitti. Grubun solisti Gökhan Özoğuz'la tanışmak için kulise gittiklerini belirten Yeşilçay, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştıklarını açıkladı.

Son olarak final yapan Kanal D dizisi 'Veda Mektubu' dizisinde 'Alanur' karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay, Londra'dan dönen oğlu Osman Nejat'a kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

18 yaşındaki oğluyla birlikte Athena konserinden dikkat çeken bir paylaşım yapan ünlü isim, grubun solisti Gökan Özoğuz'a sert tepki gösterdi.

"GELİR GELMEZ KONSERE GÖTÜRÜYOR KRAL"

2004-2010 yılları arasında evli kalan Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay'ın oğulları Osman Nejat Özer, eğitim gördüğü Londra'dan Türkiye'ye döndü. Oyuncu, oğluyla pozuna, "Benimki gelir gelmez beni Athena konserine götürüyor kral" notunu düştü.

HAKAN'A TEŞEKKÜR, GÖKHAN'A TEPKİ

Athena hayranı oğlunun konserde 'Serseri Mayın' şarkısına eşlik ettiği anı paylaşan Yeşilçay, grup üyeleriyle tanışmak için kulise gittiklerinde, ikizi Hakan Özoğuz'un aksine Gökhan Özoğuz'un kendilerine soğuk davranmasına ateş püskürdü.

"GÖKHAN'DA BİR AFRA TAFRA!"

Ünlü oyuncu, Gökhan Özoğuz'u etiketleyip, "Bir genç Gökhan'la tanışmak istiyor çünkü seviyor Athena'yı. Kulise gidiyoruz tebrik için. Gökhan'da bir afra tafra! Gökhan ne kadar tatsızsa Hakan o kadar tatlıydı. Neyse sakın hayallerinizi yıkmayın! Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin! Uyarayım dedim" mesajını yazdı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER