Oynatma Listesi
MAGAZİN

Sette kaza geçiren Sinan Albayrak son durumunu paylaştı

Sinan Albayrak, Osmanlı İmparatorluğu'nun 7. padişahı II. Mehmed veya bilinen adıyla Fatih Sultan Mehmet'in hikâyesini konu alan 'Mehmed Fetihler Sultanı' dizisinin setinde at üzerinde çekim yaptığı sırada kaza geçirmişti. Tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen ünlü isim, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Son olarak erkan final yapan 'Kader Bağları' dizisinde kamera karşısına geçen Sinan Albayrak (50), Fatih Sultan Mehmet'in hayatını anlatacak Mehmed Fetihler Sultanı'nın kadrosuna dahil olmuştu.

TRT 1'in yeni dönem dizisinde 'Zağanos Paşa' karakterine hayat veren ünlü oyuncu, geçtiğimiz hafta dizi setinde kaza geçirmişti. Çekimler sırasında attan düşen Albayrak, kısa süreli şuur kaybı yaşarken, sağlık ekibi tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hemen hastaneye kaldırılmıştı.

"ATIMIZLA  AYRI YÖNLERE GİTMEYE KARAR VERDİK"

Hastane odasından video paylaşan oyuncu, "Ufak bir kaza geçirdim. Atımızla ayrı yönlere gitmeye karar verdik. Kısa süre şuur kaybı oldu. Şu anda gayet iyiyim. Ufak tefek hasarlarımız var, onlar da kısa sürede toparlanacak. Arayan soran arkadaşlarımız var, teşekkür ederim ama geri dönüş yapamıyorum. Buraya gelmek isteyen arkadaşlarımız var. Ufak çocuğum da burada olduğu için geliş-gidişi çok fazla sağlıklı bulmuyoruz. Çok konuşacak enerjide de olmayabiliyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Her şey yolunda, merak etmeyiniz. Selam olsun" demişti.

"ÇENEM KIRIK, ÇOK KONUŞAMIYORUM"

Tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan Sinan Albayrak, evinde çektiği video ile son durumunu takipçileriyle paylaştı. Bir süre yatmaya devam ederek dinleneceğini belirten ünlü isim; kendisini arayan, merak eden herkese teşekkür etti:

Hepinize merhabalar. Sağlığımı merak edenler yazıyorlar, arıyorlar. Pek bakamıyorum telefonlara. Teşekkür ederim. Evime geldim, operasyon iyi geçti. Tedavi sürecindeyim. Bir süre yürümeyeceğim. Yan gelip yatacağım tabiri caizse. Dizi aksadı maalesef ama birkaç hafta sonra umuyorum ki kaldığımız yerden devam edeceğiz. Omurgam, elim ve çenem kırık. O yüzden çok konuşamıyorum.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER