Oynatma Listesi
MAGAZİN

Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner'den Defne Joy Foster paylaşımı!

2 Şubat 2011'de astım krizine bağlı kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Defne Joy Foster, ölümünün 13'üncü yılında unutulmadı. Sihirli Annem dizisinde kızı Toprak'ı oynayan Jennifer Boyner de yaptığı paylaşımla ve değişimiyle gündeme geldi.

Defne Joy Foster, ölümünün 13'üncü yılında da unutulmadı. 'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı Eda karakteri ile gönüllere taht kuran ve genç yaşında ölen Defne Joy Foster'ı Sihirli Annem oyuncuları da unutmadı.

Sihirli Annem dizisinde kızı Toprak'ı oynayan Jennifer Boyner paylaşımıyla dikkat çekti.

"ONUN MAKYAJINI YAPACAĞIM"

Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner paylaştığı makyaj videosunda Defne Joy Foster ile anılarından bahsetti. Şimdilerde sosyal medya fenomeni olarak da tanınan Jennifer Boyner "Kendime onun makyajını yapacağım" dedi.

"13 YIL OLDU"

Defne Joy Foster'ın eşini oynayan Jess Molho, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "13 yıl oldu. Unutulmadın, özlendin" ifadelerini kullanmıştı.

"DEFNE NE KADAR ŞANSLI, ONU HİÇ UNUTMAYAN BİR DOSTU VAR"

Molho'nun vefası karşısında duygulanan oyuncu Melek Baykal, "Jess'cim insanın senin gibi dostu olsun. Sonsuz vefanı gördükçe seni daha çok seviyorum. Sevgili Defne ne kadar şanslı, onu hiç unutmayan bir dostu var. Nurlarda uyusun, huzurla" yorumunu yapmıştı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER