Oynatma Listesi
MAGAZİN

Sinan Albayrak sette kaza geçirdi! 'Kısa süre şuur kaybı oldu'

Sinan Albayrak, Osmanlı İmparatorluğu'nun 7. padişahı II. Mehmed veya bilinen adıyla Fatih Sultan Mehmet'in hikâyesini konu alan 'Mehmed Fetihler Sultanı' dizisinin setinde at üzerinde çekim yaptığı sırada kaza geçirdi. Hastaneye kaldırılan 50 yaşındaki oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Son olarak erkan final yapan 'Kader Bağları' dizisinde kamera karşısına geçen Sinan AlbayrakFatih Sultan Mehmet'in hayatını anlatacak Mehmed Fetihler Sultanı'nın kadrosuna dahil olmuştu.

TALİHSİZ KAZA!

TRT 1'in yeni dönem dizisinde 'Zağanos Paşa' karakterine hayat veren ünlü oyuncu, dizi setinde kaza geçirdi. Çekimler sırasında attan düşen Albayrak, kısa süreli şuur kaybı yaşarken, sağlık ekibi tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hemen hastaneye kaldırıldı.

"UFAK TEFEK HASARLAR VAR"

Sağlık durumu merak konusu olan oyuncu, hastane odasından video paylaştı.Ufak bir kaza geçirdim. Atımızla ayrı yönlere gitmeye karar verdik. Kısa süre şuur kaybı oldu. Şu anda gayet iyiyim. Ufak tekek hasarlarımız var, onlar da kısa sürede toparlanacak.

"ÇOK KONUŞACAK ENERJİDE DEĞİLİM"

Hastane ziyaretleri konunda sevenlerinden önemli bir ricada bulunan ünlü isim, "Arayan soran arkadaşlarımız var, teşekkür ederim ama geri dönüş yapamıyorum. Buraya gelmek isteyen arkadaşlarımız var. Ufak çocuğum da burada olduğu için geliş-gidişi çok fazla sağlıklı bulmuyoruz. Çok konuşacak enerjide de olmayabiliyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Her şey yolunda, merak etmeyiniz. Selam olsun" ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER