Oynatma Listesi
MAGAZİN

Survivor Atakan'ın oğlu Aslan'ın gözyaşları: Üzülüyorum babamın kaybetmesine!

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı acil durum konseyinde Survivor'a dahil olacak üç ismi açıklamıştı. İsimler arasında 2024 Survivor şampiyonu Avatar Atakan da yer aldı. Yarışmacının oğlu Aslan babasını ekranda görünce ağladığı görüntüler izleyenleri duygulandırdı.

TV8'in uzun soluklu yarışma programı Survivor 2024 All Star, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. SMS'siz formatla izleyici karşısına çıkan yeni sezonda sular durulmuyor. 

YENİ İSİMLER DAHİL OLDU

Survivor'ın geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı yarışmacıları acil durum konseyi için bir araya getirmişti.  Acun Ilıcalı, konseyde Turabi Çamkıran ve Nihat Altınkaya’nın yaşadıkları sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda ettiğini açıklarken, Avatar Atakan, Hilmi Cem İntepe ve Sema Aydemir’in yarışmaya dahil olduklarını duyurdu.

"BU SEFER 3 KİŞİ VEDALAŞTIK"

Bu gelişmenin ardından Avatar Atakan’ın eşi Serap Korkmaz sosyal medya hesabından eşine destek mesajı yayınladı. Eşiyle gurur duyduğunu belirten Korkmaz, mutlu aile karelerinin altına şu notu düşmüştü:

Gittin mi büyük gideceksin, ayrılık bile gurur duyacak seninle. Seninle hep gurur duydum! Bugün bizim hayatımızda unutamayacağımız yazılı kalacak bir gün, bu sefer 3 kişi vedalaştık. Bize yaşatacağın her an için şimdiden teşekkür ediyorum. Heyecanla her saniye seninleyiz. Bu yolculuğa beraber çıkıyoruz Şampiyon.

EŞİ PAYLAŞTI

Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla oğulları Aslan'ın babasını izlerken çekilen görüntülerini paylaştı.

"BABAMI İSTİYORUM"

Babasının oyun kaybetmesine üzülen Aslan'ın sözleri yürek yaktı. Aslan'ın "Babamı istiyorum. Üzülüyorum babamın kaybetmesine" diyerek ağladığı anlar izleyenleri duygulandırdı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER