Oynatma Listesi
HABERLER

Türkiye tatili yaktı! Putin herkesin önünde aşağıladı

Kremlin'den bir video konferansa bağlanan Rusya lideri bir anda kontrolden çıktı, görüntülü görüşmeye katılanlar buz kesti. Putin başbakan yardımcısını bağırarak azarlarken, kameralar kayıttaydı.

Ukrayna'da bataklığa saplanan ve üç ay içerisinde ikinci kez işgal komutanını değiştiren Vladimir Putin, artık öfkesini gizleyemiyor. Ukrayna'ya saldırı emri vermesinin üstünden neredeyse bir yıl geçen Rusya lideri Putin'in bir video konferans sırasındaki tavırları gündeme bomba gibi düştü.

Rus resmi televizyonları ve ajansları tarafından ekrana getirilen video konferansta, Vladimir Putin üst düzey hükümet yetkilileriyle toplantıdaydı. Rusya lideri, Başbakan Yardımcısı Denis Manturov'u herkesin gözü önünde azarladı.

'NİYE AYLAKLIK EDİYORSUN?'

Görüşme devam ederken Putin bir anda yeni sivil ve askeri uçaklarla ilgili sözleşmelerin tamamlanmamasına sinirlendi. Denis Manturov'un araya girip itiraz etmesi üzerine ise başbakan yardımcısına bağırdı.

Yeni Yıl tatilinde Türkiye'ye geldiği için devlet programlarının aksamasına yol açan Manturov'u işini yapmamakla suçlayan Putin'in sözleri, video konferansa katılanların buz kesmesine yol açtı:

"Ortada bir sözleşme de yok. Bana ne söyleyeceksin? Müdürler bana söyledi, sözleşme yapılmamış. Sen niye aylaklık ediyorsun."

TEK KELİME EDEMEDİ

Businessinsider, telekonferansta yaşananları 'Putin başbakan yardımcısını bir görüntülü arama sırasında herkesin önünde aşağıladı, işleri yavaş yürüttüğü için ona saldırdı' başlığıyla haberleştirdi.

Denis Manturov Putin'in bu sert çıkışı karşısında hiçbir şey diyemedi, önündeki masaya bakmakla yetindi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER