Oynatma Listesi
HABERLER

Uzman isim CNN Türk'te değerlendirdi: Atatürk Havalimanı sembol bir öneme sahip

Yeditepe Üni. Öğretim Üyesi Furkan Kaya, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi"ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi"nde, AK Parti'nin İstanbul seçmeni seçime 1 hafta kala "Türkiye Sana Emanet" diyerek buluştu. Atatürk Havalimanı, Yenikapı Etkinlik Alanı'nın 2 katı, Maltepe Etkinlik Alanı'nın ise 5 katı büyüklüğünde kalabalığı ağırladı. 

Yeditepe Üni. Öğretim Üyesi Furkan Kaya, 'Türkiye'nin kendi gazını bulması gibi etkenlerle Türkiye kendi imkanlarıyla kalkındığı bir döneme giriyor. Dolar kuru, enflasyon bir yerde kendi kendini dengeliyor. Koalisyon dönemlerini hatırlayın. 70'li yıllarda 90'lı yıllarda Türkiye'nin ekonomisi berbart durumdaydı çünkü siyasi istikrar yoktu. Siyasi iktidarın olması bir güven getiriyor.

Erdoğan'dan İstanbul'daki tarihi mitingde maaş zammı açıklaması!Erdoğan milli iradenin mesajını verdi . Atatürk Havalimanı'nın bir sembol bir öneme sahip. 15 Darbe girişimide Cumhurbaşkanı'nın uçağı buraya indi. İstanbul'un dünyaya mesajı önemlidir. Yabancı reçeteler ile milli savunmanın önüne geçildi. Nasıl engellendi? Darbelerle engellendi. Ama bugün milli tank, milli arabamız hepsi var.
GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER