Oynatma Listesi
HABERLER

Yaklaşık 3 milyon izlendi! Devasa boyutta kanepenin yanında…

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video yaklaşık 3 milyon izlendi. Binlerce de yorum geldi. Devasa boyuttaki kırkayak sebebiyle koltuğunu yakmak istediğini söyleyen ev sahibi, dehşete düştüğü anları Twitter üzerinden paylaştı.

Korkunç boyutlarda bir kırkayak eve girdi ve bebek odasındaki koltuğa tırmandı. Bu anları kamera kaydına alan ev sahibi, Twitter üzerinden yaşadığı dehşet anlarını paylaştığı bir not yazdı. Böceğin nereden girdiğini çözmek için büyük efor harcadığını söyleyen baba, yetkililerle direkt irtibata geçtiğini söyledi.

Ev sahibi, karşılaşmadan o kadar korkmuştu ki, odada bulunan koltuğu ve yatağı yakmayı düşündü ve hala ışıkları kapatmaktan korktuğunu belirtti. ABD’nin Texas eyaletinde yaşanan dehşet verici olayda, ev sahibi kırkayağı kızlarının odasında yakaladı. Onu gördükten sonra hemen video kaydına başlayan baba, Twitter hesabından paylaştığı bu anları milyonlarca kişiye ulaştırmayı başardı.

Girdiği yeri bulan baba, oraları hemen kapattığını hatta mühürlediğini yazdı. Yaşadığı bu korkunç deneyimle beraber eyaletten taşınmak istediğini de yazdı. Bu videoya da binlerce yorum geldi. Bazıları, ‘ben olsaydım polisi arardım’ derken, bazılarıysa ‘o evden koşarak uzaklaşırdım’ diyerek korkunç anlar hakkında yorum yaptı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER