Gündem ÖSYM Başkanlığı KPSS'siz personel alımı başvuruları başladı!

ÖSYM Başkanlığı KPSS'siz personel alımı başvuruları başladı!

13.02.2017 - 12:53 | Son Güncellenme:

ÖSYM, sözleşmeli 15 uzman personel alacak! Personel alımına başvurular 13-28 Şubat tarihlerinde yapılacak. Alım yapılacak mezuniyet kontenjanları ve başvuru formu da yayınlandı. KPSS şartı aranmayan ÖSYM Başkanlığınca alınacak uzman personel başvuruları için detaylar haberimizde...

ÖSYM Başkanlığı KPSSsiz personel alımı başvuruları başladı

ÖSYM Başkanlığı 15 yerli uzman personel alımına başvurular başladı. KPSS şartı aranmayan, son başvuru 28 Şubat 2017 olarak belirtilen ilan hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının 13 Şubat 2017 tarihinde yaptığı duyuruda 15 yerli sözleşmeli uzman personel alımı yapılacağı belirtilirken, alım yapılacak mezuniyet kontenjanları ve başvuru formu da yayınlandı.ÖSYM Başkanlığınca alınacak uzman personeller 657 sayılı Kanun ve diğer mevzuat hükümlerine bağlı kalmaksızın, 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4'üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi kapsamında sigortalı olarak istihdam edilecekler.

Adaylar başvurularını 28 Şubat 2017 tarihi mesai bitimine kadar yapabilecekler. Alımlarda KPSS puan şartı aranmayacak olup, kadro pozisyonlarına göre istenen yabancı dil bilgisini yabancı dil bilgisi seviye tespit sınavı ya da buna denk kabul edilen sınavlarla belgelemek şartı bulunuyor.ÖSYM’nin uzman personel alımı sözlü sınav usulü ile yapılacağı ve sınavın 4 Nisan 2017 tarihinde Ankara’da yapılacağı açıklandı.

Başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, adli sicil kaydı bulunmamak ve sağlık sorunu bulunmamak yer alıyor.Adaylar aşağıda bulunan başvuru formunu bilgisayar ortamında doldurup çıktısını imzaladıktan sonra istenen belgelerle birlikte ÖSYM Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 06800 Bilkent Ankara adresine belirtilen süre içerisinde posta yolu ile ya da şahsen ulaştırmaları gerekiyor.

Yazarlar