Pazar Sahnede aşk var

Sahnede aşk var

11.02.2024 - 02:00 | Son Güncellenme:

Belki “Romeo ve Juliet”e ya da “Leyla ile Mecnun”na inananlarımız her geçen gün azalıyor ama aşk söz konusu olduğunda her daim dikkat kesiliyoruz. Sahneler de merkezine aşkı alan pek çok oyunla bu kadim arayışı seyircilerle buluşturuyor. 14 Şubat’ın arifesinde sahnelerdeki aşklara baktık.

Sahnede aşk var

“Aşık Shakespeare”

Haberin Devamı

En İyi Film dahil 7 dalda Oscar kazanan kült film “Aşık Shakespeare” Türkiye’de ilk defa tiyatro sahnesinde! Nezaket Erden ve Uraz Kaygılaroğlu’nu tutkulu aşıklar olarak izlediğimiz oyun 27 Mart Çarşamba akşamı Zorlu PSM’de.

“Sen Diye Biri Vardı”

Sorulmamış hesaplar, kapanmamış defterler... “Sen Diye Biri Vardı” bir ilişkinin penceresinden, bir kuşağın özelliklerini, dertlerini ve zihnini sorguluyor. Oyun 14 Şubat akşamı saat 20.30’da Kadıköy Boa Sahne’de.

“Yatak Odası Sırları”

Hayattaki sorunların yatak odasından kaynaklandığı ya da yatak odasındaki sorunların hayatın tümünden kaynaklandığının cevabını bir çırpıda vermek zor. “Yatak Odası Sırları” 20 Mart’ta Kadıköy Eğitim Sahnesi’nde.

“84 90 62 74 Old Fools”

Haberin Devamı

Craft’ın kapalı gişe oynayan oyunu “84 90 62 74 / Old Fools” birini her zaman her koşulda sevmenin zorluğunu hatırlatıyor. Oyun 15 Şubat Perşembe akşamı saat 20.30’da Yapı Kredi Bomontiada Craft Tiyatro’da sahnelenecek.

“Aşk Hikâyen Düşmüş”

İzleyenleri büyülü bir yolculuğa çıkaran “Aşk Hikâyen Düşmüş”te Ayça Koyunoğlu ve Fatih Koyunoğlu ruh eşi arayışımızı sahneye taşıyor. Oyun 13 Şubat Salı akşamı saat 20.30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde.